Keystone logo
Малайзия

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Малайзия 2024

Брой институции: 32
  • Kuala Lumpur, Малайзия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Малайзия

  Колежът официално започна да работи през януари 2001 г. в скромна 6-етажна офис сграда, разположена в сърцето на град Джохор Бару. Днес тя се е превърнала в един от водещите колежи в Южна Малайзия, произвеждайки значителни постижения на учениците в областта на счетоводството, управлението, правото и доуниверситетското (A ниво) образование.

  • George Town, Малайзия

  DISTED, първата частна висша учебна институция с нестопанска цел на Penang, собственост на Wawasan Education Foundation, се ангажира да предоставя образование и обучение на млади студенти, които да обслужват нуждите на индустрията и общността. Процъфтява върху доверието на общността и силните страни на нейните програми, персонал и грижи за студенти.

  • Kota Bharu, Малайзия

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) датира от 1993 г., когато е основан от почетния сенатор на Allahyarham професор Datuk д-р Ismail Md. Salleh, където университетският колеж е бил известен по-рано като Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  The One Academy е акредитиран от MQA колеж със статут на MSC, носещ официални връзки с реномирани дизайнерски университети и колежи по целия свят.

  • George Town, Малайзия

  SENTRAL College Penang има удоволствието да изиграе жизненоважна роля в осигуряването на програми за висше образование, за да отговори на променливите нужди на текущите ученици, желаещи да получат световно призната квалификация за преследване на техните кариерни цели.

  • Cyberjaya, Малайзия

  Половината от световното население се състои от младежи на възраст под 25 години. Малцина участват в решения, които засягат техния начин на живот, желания, интереси и бъдеще.

  • Perak, Малайзия

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) първоначално е бил известен като Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Създаден е през 1999 г. от ислямския религиозен съвет Perak и малайската митница и е регистриран в ислямския религиозен отдел Perak по силата на Регламента за училищния контрол - Ислямски религиозни училища 1996 г.

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  Премиерният университетски колеж в Малайзия, специализиран в бизнеса, кулинарните изкуства, комуникационните и медийни изкуства, хотелиерството, туризма и индустрията на услугите, набляга на обучението с опит.

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  Elite International College (EIC) е частна образователна институция, изцяло собственост на Академия Югоизточна Азия Sdn Bhd. Стратегически разположена в сърцето на Златния триъгълник и централния бизнес квартал на Куала Лумпур, EIC е лесно достъпна за местните и международни общности чрез различни транспортни средства .

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  Основана през 1987 г., Advance Terciary College (ATC College) е установила традиция на върхови постижения, прокарвайки пътеката с много възпитаници с отличие и резултати от световна класа.

  • Kampung Kubang Sawa, Малайзия

  Обучението в AeU няма граници и нашите възможности не са ограничени от географията.

  • Ipoh, Малайзия

  Taj International College (TIC), създаден през 1996 г., се концентрира върху развитието на човешкия капитал чрез цялостно образование, професионално обучение и развитие, електронно обучение и свързани с ИКТ решения и консултации в областта на образованието.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Vatel има 50 училища за управление на хотелиерството, разположени в Европа, в Америка, в Азия и Африка.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  През 1988 г. г-н Tetsuo Saito създава Академията за графичен дизайн на Saito. Той всъщност искаше да преподава за красотата на японския език и култура. Вместо това, с изключителен предприемачески инстинкт, г-н Сайто събра първата диплома на Малайзия по графичен дизайн, ефективно превръщайки Сайто Академия в местните пионери в образованието по дизайн.