Keystone logo
Оман

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Оман 2024

Брой институции: 8
  • Muscat, Оман

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Оман

  Техническият колеж, известен преди като Caledonian College Of Engineering , е създаден през 1996 г. Първият частен инженерен колеж в Султанат Оман. Предлага бакалавърски (UG) и магистърски програми по инженерство, отговарящи на международните стандарти, а UG програмите са акредитирани от IET (Великобритания) и CIOB (Великобритания); институцията е акредитирана от OAAA (Оман)

  • Sohar, Оман

  Колеж по приложни науки - Сохар е един от шестте колежа към Министерството на висшето образование, създаден през 1990 г. и разположен в град Сохар в провинцията Северна Албатина. Визията на колежите е да играят жизненоважна роля в представянето на Оман на света като развиваща се нация, отразено в приноса в областта на приложните науки и в развитието на общността на знанието за това, което се потвърждава с оманските културни норми.

  • Muscat, Оман

  Scientific College of Design е частна институция за изкуство и дизайн на висше образование, разположена в Маскат, Султанат Оман. Създаден с министерско постановление и регулиран от Министерството на висшето образование, колежът официално подбуди своите академични програми и услуги през октомври 2004 г. Колежът се управлява от настоятелство, ръководено от Генерална дирекция на частните университети и колежи.

  • Sohar Port, Оман

  International Maritime College Оман (IMCO) е уникален колеж в Оман, страните от GCC и извън него. IMCO е създадена на 24 април 2005 г. и е собственост на правителството на Оман (ASYAD).

  • Sur, Оман

  Sur University College (SUC) е създаден през 2001 г. с одобрението на заповед номер MHE / MO / 2001/3/211 на Съвета за висше образование. Колежът също се регистрира като дружество с ограничена отговорност (LLC) в търговската и промишлеността на Камарата в Оман под отлична категория с търговски номер 4/10194/4. Това е една от компаниите под групата компании на Мубарак Бахван.

  • Muscat, Оман

  Тук знаем, че възможностите ви в туристическата и хотелиерската индустрия са безкрайни. Нашата роля е да ви помогнем да ги реализирате. Независимо дали търсите кратък курс за подобряване на вашето професионално развитие, преподавана дипломна степен или шанс да следвате бакалавърска степен, ще намерите подходящата възможност, която отговаря на вашите нужди и разпалва въображението ви.

  • Muscat, Оман

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...