Саудитска Арабия

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Саудитска Арабия 2024

Брой институции: 10
  • Hamad Town, Бахрейн
  • Riyadh, Саудитска Арабия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  Във вторник, 09/01/1419 AH (06/05/1998 г. сл. Н. Е.) Престолонаследникът на НПВ - Бог да го защити - нарежда сливането на имам Мохамад Ибн Сауд ислямски университет и Университета Крал Сауд в Южния регион в едно цяло под новата идентичност на „ King Khalid University “. По-късно, на 11/3/1419 AH (6/7/1998 г. сл. Н. Е.), Е издаден кралски указ, указ 7/78 / M за завършване на всички редовни процедури, необходими за осъществяване на сливането. Първият бюджет на университета е издаден на 14/09/1419 AH (02/01/1999 AD) в рамките на общия държавен бюджет.

  • Dammam, Саудитска Арабия

  Преди да изпъкне името на „Al Asala Colleges“, беше проведено подробно проучване на дисциплини, брой студенти във всяка дисциплина на ниво Кралство и на ниво всеки град, достигащо най-добрите дисциплини по отношение на участието на студентите в дисциплини от една страна , изисквания на саудитския пазар на труда като цяло и по-специално на източната провинция от друга.

  • Mecca, Саудитска Арабия

  Кралство Саудитска Арабия е в челните редици на страните от ислямския свят поради своя религиозен статус, както и историческото и цивилизационното си значение. Включва Киблата (Каба), с която мюсюлманите се сблъскват по време на ежедневните си молитви. Освен това милиони сърца на хората се обръщат към Мека, желаейки да извършат хадж и умра.

  • Industrial Area, Саудитска Арабия

  Majmaah University е един от най-новите университети в скъпата родина, който се присъедини към система от много и големи научни сгради, за да се превърне в принос на университетското образование и разрешително за хората от провинция Al Majmaahah и губернациите в обхвата на университета очаква много да им предложим.

  • Tabuk, Саудитска Арабия

  Въз основа на принципа на интеграция между частния и публичния сектор в КСА в предлагането на услуги за висше образование, Министерството на висшето образование насърчава частното висше образование във всички академични специалности. Негово кралско височество принц Фахад Бин Султан, принцът на региона Табук, насърчил инвеститорите да създадат частен университет за разпространение на културата и образованието в град Табук, който има отлично географско разположение, което обслужва региона и околностите му.

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  Частното образование в кралството е свидетел на възраждане и голямо внимание на правителството на попечителя на Двете свети джамии крал Салман бин Абдулазиз, Бог да го запази. Дар Ал Улум е един от най-изявените частни университети в Кралството, насочен към насърчаване на висшето образование и инвестициите в устойчив човешки капитал.

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  Общността на PSU се движи от споделена цел: да направи по-добър свят чрез образование, научни изследвания и иновации. Ние сме забавни и странни, изобретателни и артистични, обсебени от числа и приветливи за талантливи хора.

  • Abha, Саудитска Арабия

  Ние предлагаме висококачествени академични програми, които са различни на местно и регионално ниво, участват в научни изследвания и активно развитие и участие на общността.

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...