Тайван

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Тайван 2024

Брой институции: 18
  • Taipei, Тайван
  • Kaohsiung, Тайван

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Тайван

  През 1973 г., в отговор на призива на правителството за развитие на националния спорт, председателят на Formosa Plastics Group Юнг-Чинг Уанг дари гимназия, първият вътрешен купол в Тайван, на правителството чрез закупуване на земя. През май 1984 г., с цел дългосрочно развитие на националния спорт, Министерството на образованието създаде многофункционален спортен парк от 66 хектара, включващ дарената тогава гимназия и други отчуждени частни земи.

  • 43號, Тайван

  Националният тайвански университет за наука и технологии е основан на 1 август 1974 г. като Национален тайвански технологичен институт (NTIT). Това беше първото висше учебно заведение от този вид в системата на техническото и професионалното образование на нашата страна. Чрез разширяване на тази система до най-високо ниво, това ново училище е предназначено да отговори на необходимостта, създадена от нашето бързо икономическо и индустриално развитие от висококвалифицирани инженери и мениджъри на ниво бакалавърска степен. През 1979 и 1982 г. NTIT добавя съответно магистърска и докторска програми.

  • 123號, Тайван

  Въз основа на традиционните и основни ценности на университета, „Искреност, чест, постоянство и оригиналност“, YunTech възпитава студентите в професионалисти, които имат способности за управление на знания, които са международно конкурентни и които поставят еднакъв акцент върху хуманитарните науки и технологиите.

  • 162號, Тайван

  Характеризиращ се както с традиции, така и с иновации, National Taiwan Normal University (NTNU) отдавна е признат за една от елитните висши училища в Тайван. Основана през 1922 г., NTNU е била институция, посветена на обучението на учители. По-късно университетът се превърна в всеобхватен университет, който предоставя на студенти и учени възможности да учат и провеждат изследвания в широк кръг области. По време на своята дълга история NTNU винаги се е ангажирал с академични постижения и това е отразено в многобройните влиятелни преподаватели и изследователи, които са учили в NTNU през годините.

  • 101號, Тайван

  Hsing Wu University се състои от 4 колежа: Бизнес мениджмънт, туризъм и хотелиерство, дизайн и популярни изкуства. Училището предлага 18 бакалавърски и 4 следдипломни курса. През 2020 г. записване на 9000 студенти се преподава от 217 редовни учители. 70% от членовете на факултета представляват асистенти и преподаватели. Училището се ангажира със знания, пряко приложими за съответната индустрия, за да предостави на учениците изчерпателна учебна програма.

  • New Taipei, Тайван

  Придават се знания, разкриват се потенциали, откриват се фундаментално нови знания и истината се изследва свободно, за да се снабдят инструктори и ученици с личността „3H“ - Скромни, Хуманни, Хумористични - както и да ги превърнат в здрави, добре развити физически лица.

  • New Taipei, Тайван

  Christ's College е основан през 1959 г. от д-р Джеймс Р. Греъм Ⅲ. Родителите на д-р Греъм, Джими и Софи Греъм, са служили като мисионери в Китай от 1889 до 1940 г., така че д-р Греъм е израснал в Китай. След като посещава колежа Хампдън-Сидни в Америка, той усеща призива да се върне в Китай като мисионер, за да помогне на хората, които толкова силно обича. Д-р Греъм беше силно вярващ в християнското образование и видя необходимостта от колеж в Тайван, основан на християнски основи.

  • 1號, Тайван

  Основан през 1995 г., National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism е първият академичен институт по хотелиерство и туризъм в Тайван. NKUHT е водещият център в своята област и предлага изключителни таланти в сферата на услугите. NKUHT има за цел да насочи студентите към позитивно отношение към работата и да обслужва клиентите със страст. Този вид отношение и страст изискват тези характеристики: самоуважение, самоуважение, скромност, искреност и мечтателност.

  • 313號, Тайван

  Техническият университет Chihlee е създаден като Chihlee College of Business през 1965 г. Името и девизът на училището са приети в съответствие с ученията на древните китайски философи и мъдреци: почтеност, доверие, професионализъм и трудолюбие. Chihlee започна с четири академични катедри: международна търговия, бизнес администрация, счетоводство и статистика и банково дело и застраховане. Катедрата по секретарска наука е добавена през 1967 г. През август 2015 г. Chihlee Institute Of Technology е преименуван на Технически университет Chihlee, предлагащ бакалавърска степен и все още поддържащ Junior College Division.

  • 117, Тайван

  Г-жа Peng Wenhong, основателят на Република Китай, основава средното училище Wufeng в Chiayi през 1949 г. Тъй като мястото на училището е заето от гарнизон Chiayi (сега 228 Park на пътя Daya, диагонално срещу Jiazhong, провинция), гарнизонът съгласувано с общинското правителство за отдаване под наем на земя 3А от фермата Fangcao като училищна площадка. Удължаването доведе до нови студенти.

  • 66號, Тайван

  Създаването на училището е одобрено от изпълнителния юан през януари 1989 г. Подготвителният кабинет е създаден през 1993 г. Името Tainan National College of the Arts е официално прието през юли 1996 г. Името е променено на Tainan National University Of The Arts през август , 2004 г., важно събитие в графика на училището. Училището се намира в непосредствена близост до красивия резервоар Wushantou в квартал Guantian, Tainan.

  • Yilan City, Тайван

  Fo Guang University е университет, основан от магистър Fo Guang Shan Xingyun. Това е и първият университет в Ланянг. Кампусът се намира на хълма на село Linmei Village, град Jiaoxi, окръг Yilan. Намира се на около 430 метра надморска височина, откъдето можете да видите широка птичи поглед. Равнината Ланянг и остров Гуишан, висящи в открито море. Аурата на планините и реките в кампуса, простото оборудване в класната стая, системата за преподаване в малък клас и най-доброто съотношение учител-ученик в страната създават най-добрата учебна среда за вас.

  • 1, Тайван

  National Ilan University (NIU) е единственият национален университет в окръг Илан. Той отбеляза акцента на тази квалифицирана промоция с проекти за ускоряване на научните изследвания и преподаването на високо ниво за новите поколения. За да разшири знанията в по-широка научна общност, NIU поставя целта за интернационализация като един от основните си приоритети.

  • 1, Тайван

  Придържайки се към духа на „стъпвай на Куанду, погледни света“, TNUA е не само водещата художествена школа в Тайван, но и лидер на Азиатската лига на институтите по изкуствата (ALIA). В същото време той има 7 основни области на изкуството и културата, включително музика, изкуство, драма, танци, филми и нови медии, културни ресурси, хуманитарни науки и различни професионални изложбени зали в кампуса. Неговата цялост и изчерпателност са рядкост у нас и в чужбина. Образованието и практиката се отразяват взаимно и се използват взаимно, за да образуват отлично поле за артистично талантливи хора.