Тайланд

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Тайланд 2024

Брой институции: 21
  • Bangkok, Тайланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Khlong Nueng, Тайланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dusit District, Тайланд

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon е създаден на 27 февруари 1975 г., когато Законът за „Професионалното образование и технологичен колеж“ е обявен в „Кралски вестник“ и влезе в сила. Законът имаше за цел да създаде професионални учители с бакалавърска степен, които да преподават професионално образование на професионално ниво, бакалавърско ниво и ниво на професионално свидетелство за напреднали.

  • Chatuchak, Тайланд

  Kasetsart University посвещава на задачата да натрупва и развива интелектуални знания. Той процъфтява за растежа на академичната мъдрост, включително етични и морални постижения. Освен това той носи отговорност да играе водеща роля в поддържането на нашето тайландско наследство и да гарантира, че то продължава да расте, за да обогати цивилизацията на идеята.

  • Ubon Ratchathani, Тайланд

  Ubon Ratchathani University (UBU) е основан през 1987 г. като регионален кампус на университета Khon Kaen и създаден като университет от Royal Charter през 1990 г. Целта му е да предостави възможности за образование на студенти от всички провинции и по-специално тези от провинции в Североизточен Тайланд , Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani и Yasothon. Университетът подкрепя и насърчава изследвания, които са в полза на местните, националните и международните общности, и насърчава дейности, които запазват културната идентичност на района.

  • Min Buri, Тайланд

  Университетът Kasem Bundit е основан след поредица от учебни заведения от екип от образователни администратори с предишен опит в администрацията на началното и средното образование. През 1960 г. е създадено училище Kasem Phithaya през 1960 г., предлагащо уроци от Prathom 1 до Matayom 6. По-късно през 1968 г. е основан политехническият колеж Kasem, предлагащ класове от сертификат за професионално образование (Cert. Voc), диплома за професионално образование (Dip Voc) и диплома по технологии (Dip. Voc.) С различни специалности, вариращи от бизнес администрация, счетоводство, мениджмънт, финанси, банково дело, маркетинг, секретариат до компютърни науки. С идеализъм и решителност да предприемат по-нататъшна стъпка в създаването на висше образование, те в крайна сметка основават „Колежа на Kasem Bundit“ на 24 февруари 1987 г.

  • Nong Kaeo, Тайланд

  Университетът Север-Чианг Май е създаден през 1999 г. от г-н Наронг Чавасинт, основател и президент, с намерение да се отплати на родното си място Чианг Май и да отпразнува златния юбилей на Негово величество крал Пумибол Велики. Целта е да се предложи най-доброто и най-ценното на обществото, което е безсмъртно. Тези ценности и вярвания включват нагласа, че даването води до истинско щастие, поддържайки, че нищо не е по-ценно от образованието. Образованието развива човека до съвършенство. Това е изключително деликатна и сложна задача, която се нуждае от търпение, отдаденост, ангажираност и постоянство.

  • Bang Khun Thian, Тайланд

  Институтът за изкуства Arsom Silp е плод на 10-годишен опит, постигнат от управлението на училището Roong-Aroon. Целта му е да предложи алтернативно място за образование на хората от Тайланд. След като стигнаха до разбирането, че тайландският метод на преподаване и учене на основни методи отчуждава учащите от тяхната среда и общество, основателите на Института по изкуствата Arsom Silp решават да комбинират еднакво изкуствата, академичен педагогически подход към тайландския подход на мъдростта за насърчаване на най-потенциалния учебен опит.

  • Bang Talat, Тайланд

  Panyapiwat Institute of Management или PIM (бившият Panyapiwat Institute of Technology) е институция за висше образование, основана с финансирането от Sueksapiwat Company Limited. На 9 март 2007 г. PIM получи разрешение и лиценз за създаване на частен университет [Лиценз № 4/2550] от Министерството на образованието чрез Службата на Комисията за висше образование и оттогава работи като институция за висше образование, предлагащи напълно акредитирани бакалавърски и магистърски програми от 1 юни 2007 г. и докторски програми от 1 октомври 2012 г.

  • Kham Thao, Тайланд

  Nakhon Phanom University е държавен университет, който е институционализиран чрез интеграцията на различни колежи и училища. Университетът е официално създаден от 2 септември 2005 г. съгласно Закона за Nakhon Phanom University , публикуван в Правителствения вестник Vol. 122, част 75А, от 1 септември 2005 г.

  • Mueang Chiang Rai, Тайланд

  มหาวิทยาลัยราชภัฏเลย (Loei Rajabhat University), основан през 2516 г. първоначално такъв, какъвто е. "Loei Teachers College" е институция за висше образование към Министерството на образованието. Създадена е на 29 септември 1973 г., използвайки бюджета на Световната банка за заеми. Има площ от приблизително 323

  • Bangkok, Тайланд

  Bansomdet Chaopraya Rajabhat University BSRU ( BSRU ) е публична институция за висше образование в Тайланд. Домът на главния кампус на BSRU е столицата на Тайланд - Банкок.

  • Khlong Nueng, Тайланд
  • Bang Kadi, Тайланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bangkok, Тайланд

  Dusit Thani College е частен образователен институт, специализиран в обучението по гостоприемство. Той е част от Dusit International Group, една от най-уважаваните групи от пет звездни хотели в Тайланд.

  • Bangkok, Тайланд

  Hotel School Vatel Thailand, разположен в Банкок, е част от международната мрежа от училища за управление на хотели в 51 училища, разпространена по целия свят, която се състои от 9 000 ученици и 35 000 възпитаници. Програмите на Vatel Thailand не само подготвят студентите с теоретични знания и практически опит, но и правилните индустриални връзки и връзки за работоспособност след завършването им.