Keystone logo
Япония

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Япония 2024

Брой институции: 58
  • Bunkyo City, Япония

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Япония

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Япония

  Град Шимоносеки се намира в най-западната част на остров Хоншу. Граничи с проливите Канмон на юг, морето Суо на изток и морето Хибики на запад. Градът е благословен с богатата красота на океана и планините и може да се похвали със значителни исторически и културни ценности. Разнообразието на Симоносеки Сити е свързано с многообразието на Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Япония

  Shigakukan University е частен съвместен четиригодишен университет, основан през 1979 г. Университетът има два факултета: Факултет по хуманитарни науки и Юридически факултет. Факултетът по хуманитарни науки има два отдела: Катедра по клинична психология (състояща се от пет курса по медицина, социално подпомагане, образование, общество и индустрия и обща психология) и Катедра по хуманност и култура (която се състои от три курса: японски и Японска литература, английски език и британска и американска култура, както и история и география).

  • Nagasaki, Япония

  Nagasaki University допринася за подобряването на добре балансирано общество, като предава наследството си от традиционната култура, вкоренена в Нагасаки, култивира плодотворно творческо чувство у студентите и развива новаторска наука за световния мир.

  • Ageo, Япония

  Въз основа на християнския дух се набляга на образованието на целия човек. В същото време, когато учениците получават широко либерално образование и висока степен на специализация, малките класове правят възможно зачитането на индивидуалността на всеки ученик. Студентите имат преподавателски съветник, а преподавателите са определили работно време.

  • Okayama, Япония

  В края на Втората световна война, когато голяма част от Япония лежи в руини от множество въздушни удари и особено с водородната бомба, хвърлена върху Хирошима и Нагасаки, нашият основател, г-н Tsutomu Kake (1923 - 2008), осъзнава, че тъй като тази страна има малко природни ресурси САМО чрез образование Япония може да се възстанови. От този момент нататък и през останалата част от живота си, г-н Кейк участва активно в развитието на образованието в Япония.

  • Hachioji, Япония

  SOKA University се фокусира върху хуманистичното образование и международния обмен от своето основаване. Постиженията в образованието и международния обмен бяха високо оценени и университетът бе избран за един от 37-те университета в „Топ глобален университетски проект“ на Министерството на образованието, културата, спорта, науката и технологиите през 2014 г.

  • Utsunomiya, Япония

  文星芸術大学по изкуства Бунсей е основан през 1999 г. в град Уцуномия, префектура Точиги, с цел реализиране на модерно художествено образование, с пет принципа и идеала. Манга, отличен медиум, който предава емоциите на героите, като разбира историята само като разглежда снимките, е една от японските култури, на които се радва цял свят, дори и за чужденци, които имат различни езици и обичаи.

  • Sagamihara, Япония

  Azabu University е един от малкото научни университети, които предлагат образование и провеждат изследвания на тема „Човечеството, животните и околната среда“. Използването на придобитите знания, за да допринесем за нашето общество, винаги е било нашата основна ценност и ценност, основана на университетския основополагащ дух, отразяващ образователната философия на професор Харутака Йокура: „Изследвайте академично и практикувайте съвестно“.

  • Fuchu, Япония

  Tokyo University Of Foreign Studies е най-старата институция в Япония, която е посветена на международните изследвания. Започва като Bansho Shirabesho (Институт за изследване на чуждестранни документи), правителствено бюро за преводи, основано през 1856 г. Тогава е създадено като независима образователна и изследователска институция с името Tokyo Gaikokugo Gakko (Токийското училище за чужди езици) през 1899 г. 1999 г. Университетът отбеляза 100-годишнината от своята „независимост“.

  • Kyoto, Япония

  Kyoto Institute Of Technology е международен университет по инженерство и дизайн в Киото, Япония. Важно е да се отбележи, че историята и културата на нашия град са известни по целия свят и че докато Киото е родното място на същността на японската култура, той е и производствен център. „Техниците“ от Киото имат дълга история на производство и усъвършенстване на много „неща“. Традиционното майсторство не само се предава от поколение на поколение, но е допълнително усъвършенствано и усъвършенствано чрез непрекъснатото създаване на нови техники и иновации, придобивайки авторитет у нас и в чужбина.

  • Bunkyo City, Япония
  • Meguro City, Япония
  • + 1 Още

  The University Of Tokyo е създаден през 1877 г. като първият национален университет в Япония. Като водещ изследователски университет, UTokyo предлага курсове по практически всички академични дисциплини както на бакалавърско, така и на аспирантско ниво и провежда изследвания в целия спектър на академичната дейност. Университетът има за цел да предостави на своите студенти богата и разнообразна академична среда, която осигурява възможности както за интелектуално развитие, така и за придобиване на професионални знания и умения.

  • Kariya, Япония

  Историята на Aichi University of Education започва със стартирането на модерната училищна система в Япония през 1873 г. Нашият предшественик, Aichi Prefectural Academy, по-късно се развива в три нормални училища в региона, Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College и Aichi Нормален колеж за професионално образование.

  • Kyoto, Япония

  Kyoto Sangyo University (KSU) е основан през 1965 г. от д-р Тошима Араки. Сериозно притеснен от опустошителната морална култура в следвоенна Япония, д-р Араки посвещава усилията си за насърчаване на завършили студенти, които могат да играят активни роли във все по-глобалното общество. Следвайки ръководството на основателя, непрекъснати и неумолими усилия бяха положени от последователни президенти да поддържат „Основните принципи“ на KSU и в резултат на това университетът продължи да се развива стабилно и успешно.