Alfred State SUNY College of Technology

Alfred State SUNY College of Technology

Alfred State SUNY College of Technology

Представление

Alfred-членка и е част от най-голямата, най-изчерпателна система държавно висше образование в САЩ, Държавния университет на Ню Йорк (SUNY). Въпреки, че ние сме част от най-голямата образователна система, ние сме известни като лична и грижовна институция. САЩ News & World Report нарежда Алфред членка 17 сред най-добрите регионални колежи в Севера. Ние се намираме в подножието на планина в Alleghany Alfred, New York. Обществото е спокойно, безопасно и хората са много приятелски настроени и полезни за студентите. Характеристики на Алфред членка:

Колежът е регионално, акредитирани от Комисията за средните щати за висшето образование. Стипендиите са достъпни за квалифицирани чуждестранни студенти всяка есен семестър Access директно в основна College е основан през 1908 г. Подкрепа ESL Wireless кампуса 13 по-корпус зали за пребиваване Възможности за заетост на територията на колежа Продължителен престой в общежития, без допълнително заплащане по време на есента и пролетта семестър почивки

Много от нашите програми да доведе до стажове с площ компании. Ние също предлагаме услуги на работен стаж и много активен академичен съвети и консултиране. В най-новата ни анкета разположение, 99% от нашите възпитаници или намерили работа или продължи да преследва четири години градуса. 91% от тези ученици, които са влезли на работната сила има работни места в избраната от тях област. Да бъдеш добре подготвен и готов за работа дава Alfred държавни студенти значителна преднина за живота и в професионалната си кариера. Работодателите постоянно се чудите как завършилите Alfred от държавата са в състояние да се удари в земята работи ®; вземане степен на Алфред членка струва повече на пазара. Рентабилен образование. Като един от най-добрите колежи на технологиите SUNY, ние сме също така известен за нашата финансова подкрепа, което прави нашето образование по-достъпно. В действителност, Алфред членка обикновено струва по-малко от половината от много частни четири години колежи. И все пак ние продължаваме клас размери малък. Нашите инструктори да заявят много достъпно. Много от учениците оценяват ръцете на класната стая работа в екип опит. Повечето студенти посочват, че това, което са научили тук ги е подготвен да се справи с предизвикателствата на реалния свят.

Местоположения

  • Alfred

    Alfred State SUNY College of Technology 10 Upper College Drive, NY 14802, Alfred

    Въпроси