Alfred University

Alfred University

Alfred University

Представление

За нас

Осветявайки пътя за учениците от 1836 година

Винаги сме били пионери. Нашата непоколебима ангажираност към независима мисъл, академична строгост, творчество и общност ни направиха образователен лидер от 1836 година насам.

Магията на Alfred University

 • 97% ПОЛУЧАВАТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ

Почти целият ни студентски орган получава някаква форма на финансова помощ - най-вече стипендии и стипендии.

 • 98% Скорост на успех

В рамките на една година след дипломирането, 98% от нашите студенти наемат работа или са записани в завършено висше училище.

 • 13: 1 СТРУКТУРА НА СТУДЕНТ / ФАКУЛТЕТ

Малките размери на класовете означават индивидуално внимание - и повече възможности за растеж.

Алфред Advantage

В Alfred University няма да прекарате цялото си време зад бюрото си. Нашата учебна програма е предназначена за учене през целия живот, което означава, че ще имате възможно най-много практическо обучение. В зависимост от вашия магистър, ще откриете възможности да сте на терена, в студиото, в лабораторията, в класната стая или да участвате в симулирани сценарии, които ви дават конкурентно предимство, когато влезете в работната сила или се насочите към началното училище. Ще научите понятията и след това ги прилагате активно чрез проекти, полеви екскурзии, посещения на място, стажове и взаимодействия с професионалистите в тази област.

Грижа за общността

Нашият факултет и персонал са уважавани не само заради техните знания и умения, но и защото те се грижат за вас като индивид. Те служат като истински наставници, предлагащи персонализирано внимание чрез малки класове, съотношение студент-факултет 13: 1 и като работят в тясно сътрудничество с вас като съветници. Те отделят време да ви посрещнат в общността на АУ, да ви наблюдават като лидер и учен и да ви помогнат да се свържете с възпитаници и други експерти.

Глобален опит

Светът наистина е малко място, а в Alfred University ние цениме разнообразието. Нашите ученици носят богат опит, който обхваща континенти, държави и държави. Оценяваме разнообразието, защото не само ви помага да разберете по-добре света, той ви помага да разберете себе си и как се вписвате в глобалното общество. Включете се в многобройните мултикултурни и международни програми в университета и ще видите колко лесно е да се правите приятели от цял ​​свят.

Нашата мисия

зрение

Alfred University ще бъде иновативен лидер в предоставянето на академични постижения и трайна образователна стойност, подготвяйки всички студенти за успех в обучението си и през целия живот.

Мисия

Мисията на Alfred University е да осигури отлично качество и трайна стойност чрез академично и съвместно учебно програмиране, което е както интелектуално предизвикателство, така и практическо значение. Ние сме културно разнообразни и съсредоточени върху учениците и се стремим да обслужваме непрекъснато променящото се студентско население. Търсим учениците с стремежа и отдадеността да се справят добре за себе си и за своите по-големи общности. По този начин ние подготвяме нашите ученици със знания, умения и житейски навици, които ще им позволят да успеят и да живеят живота на непрекъснат личен растеж и обслужване на другите. Тези резултати се постигат чрез ангажимент от страна на цялата общност на Alfred University за преподаване и изследване, търсене на научни и технически познания, художествено творчество и хуманистично учене.

Стойности

В Alfred University ние оценяваме:

 • Учебна среда, която насърчава отворен обмен на идеи, критическо мислене, световна осведоменост, технологична грамотност, интелектуална честност и участие на общността;

 • Работна среда, която насърчава откритата комуникация, признаването на постиженията и развитието на личния потенциал;

 • Научни изследвания и стипендии, които напредват границите на знанието, допринасят за завършване и преподаване на преподаватели и демонстрират творчество във всички области на усилията;

 • Разнообразие в хората и културите, идеи и стипендии;

 • Кампус, който е безопасен, привлекателен и насърчава здраве и уелнес;

 • Грижа за обществото, която уважава всеки човек, насърчава интелектуалното любопитство и растеж, популяризира и моделира доброто гражданство и насърчава просветеното лидерство.

Какво казват експертите

Отидете зад лъскавите брошури и прочетете какво казват външните експерти. Вие ще откриете, че експертите са съгласни: Alfred University е чудесно място за вас!

Най-добрите колежни ревюта класират Alfred University в "Топ 50 на най-добрите малки колежи 2017-2018", цитирайки "... с абсолвентите, които са проучили с невероятен процент на успеваемост от 98%, не е трудно да разберем защо Алфред е най-малката училище".

AU отбеляза оценка "добавена стойност" на около 4000 училища в цяла Европа, както и NYU, SUNY ESF, NC State, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola и Saint John Fisher.

Alfred University "Магистър по изящни изкуства степен програми в керамичното изкуство (# 1) и стъкло / скулптура (# 9) отново на върха на националния класация списък на подобни учебни програми, според US News

Форбс и принстънският преглед включват Alfred University на Alfred University в списъка на най-добрите училища в страната.

Алфред е класиран на върха от Нихша 2018 Най-добрите колежи в категории като "Най-добрите малки колежи в Америка", "Топ частни университети в Америка" и "Най-добрите колежи в Америка".

Колегите с високи Alfred University оцениха " Alfred University # 16" в "Топ 50 на най-добрите летни програми за най-добра колежа" за 2018 г. сред младите хора като Yale, UCLA, Georgetown и Virginia Tech въз основа на качеството, достъпността и възможностите, млади хора.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Alfred

  Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Въпроси