Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Представление

Alice Lloyd College намира в сърцето на Апалачия и има над стогодишна история. Мисията на Alice Lloyd College е да обучава планинските хора за лидерски позиции, като предоставя обучение на Alice Lloyd College на квалифицирани планински студенти, независимо от финансовото им състояние; Предлагане на висококачествена академична програма, подчертаваща свободните изкуства; Насърчаване на трудовата етика чрез програма за самопомощ за работа на студенти, в която участват всички редовни студенти; Осигуряване на атмосфера, в която се поддържат християнските ценности, насърчаване на високите лични стандарти и развитието на характера; Обслужване на общността и региона чрез подходящи информационни програми, които използват планински хора, помагащи на планинските хора; Подпомагане на заслужили студенти при получаване на напреднало обучение извън програмата им в Alice Lloyd; Създаване на лидери за Апалачия, които притежават високи морални и етични ценности, отношение към самостоятелност и чувство за служене на другите.

Студентите се насърчават да развиват християнски морал в ALC и се учат на The Purpose Road Philosophy. Освен това студентите трябва да завършат курсове по лидерство, преди да завършат ALC .

На студентите се предоставят множество възможности за доброволчество и те могат да изберат да участват в нашата програма за обучение по лидерство, за да допринесат за отдадеността си да служат на другите.

Alice Lloyd College е акредитиран от Комисията за колежите на Южната асоциация на колежи и училища (SACS) за присъждане на степени бакалавър по изкуства и бакалавърска степен.

Местоположения

  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Въпроси