Keystone logo
© BIMM University
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Представление

Алианс Манчестър бизнес училище беше едно от първите бизнес училища в Обединеното кралство, създадено през 1965 г. и сега е най-голямото училище за бизнес и мениджмънт в Обединеното кралство.

Манчестър е признат за своите оригинални мислители - нашата дълга и горда история на научните постижения продължава духа на иновациите и постиженията, за които градът е известен.

Ние сме на 2-ро място във Великобритания по мощност за бизнес изследвания (REF 2014), а в последното проучване на Financial Times се класирахме на 7-мо място в Обединеното кралство и 15-то в Европа.

Знаем, че изследванията от световна класа сами по себе си не са достатъчни и виждаме, че първоначалното ни мислене се прилага за въздействие върху бизнеса и управлението, правителството и общностите.

Ние се ангажираме да направим това едно от най-добрите места в света да бъде студент; ангажимент, подкрепен от инвестиция от 85 милиона паунда в нашите съоръжения.

Всички наши курсове за бакалавърска степен включват или стаж за работа, или година за международен обмен. Работа, учене, пътуване - зависи от вас.

Ние предлагаме гама от 3 и 4-годишни бизнес степени, съобразени с вашите амбиции в кариерата. Нашите бакалавърски бизнес степени обхващат теми, включително счетоводство, икономика, предприемачество, финанси, HR, IT, маркетинг и управление.

Възползвайте се от възможността да придобиете значителен опит от работа или шанса да живеете и да учите в чужбина за цяла учебна година - или комбинирайте двете, като завършите работа в международна обстановка.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

акредитация

Alliance MBS е част от малка и подбрана група от училища с "тройна корона" по целия свят, които са акредитирани от трите основни организации - AACSB International, AMBA и EQUIS.

Международно училище

  • Разполагаме с широка глобална мрежа с присъствие в Бразилия, Китай, Хонг Конг, Сингапур и ОАЕ.
  • Присъединяването към нашата студентска общност и повече от 400 специалисти академични и изследователски служители ще помогнат за подготовката на завършилите за глобалната бизнес среда и днешния пазар на труда.

Местоположения

  • Manchester

    Alliance Manchester Business School Booth Street West, , Manchester

Въпроси