Keystone logo
Ambis University Бакалавър по бизнес икономика и мениджмънт
Ambis University

Бакалавър по бизнес икономика и мениджмънт

Prague, Чехия

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3900 / per year *

На територията на колежа

* 3900 EUR на година и 500 EUR за семестриална административна такса

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Станете истински експерт

Нашите опитни и опитни лектори ще ви водят през реални бизнес проблеми. Ще научите механизмите, които стоят зад реалните бизнес въпроси, управление, маркетинг, човешки ресурси, международна търговия и финансов анализ.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS_KAMPAN_2_25

Цели на учебната програма

Целта на бакалавърската учебна програма Бизнес икономика и управление е да оборудва завършилите със системни знания и практически умения за изпълнение на задачи в областта на икономиката и управлението, планирането и управлението, организацията, управлението на бизнеса и фирмите на различни управленски нива и на различни позиции в търговската и нестопанския сектор.

Учебната програма също така набляга на практическите умения на студентите по отношение на бъдещата им кариера. Целите на учебната програма включват подготовка на експерти, които могат незабавно да започнат работа на позиции, изискващи бакалавърска степен по управление на организации и компании, в търговския и нестопанския сектор, особено на икономически-ръководни длъжности и ръководни длъжности с икономическите профил.

Акцентът върху практическото приложение на знанията е много силен по време на цялото обучение, както чрез преподаване на теоретични предмети, където освен висок опит, акцентът се поставя върху връзката на представените знания с практиката и особено практическата част на преподаване.

Повечето лекции са придружени от упражнения, където студентите имат възможност незабавно да приложат придобитите знания към практически проблеми. Упражненията често се преподават от специалисти, които са в състояние да отразят реалните нужди и предизвикателства, с които бъдещите завършили могат да се сблъскат при бъдещата си работа.

Също така се отделя време за практически стажове на студенти на различни работни места в съответствие с конкретния фокус на учебната програма. Планът за стаж винаги се съставя и проверява от поръчителя на учебната програма заедно с експерти от практиката, което гарантира връзката му с целите на учебната програма и профила на завършилия, както и с настоящите нужди на стажа.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

149301_AMBIS_KAMPAN_245of66.jpg

Възможна реализация

  • предприемач
  • Директор на компанията
  • Търговски управител
  • Икономически директор
  • Търговски директор

Основни теми

  • икономика
  • Бизнес
  • управление
  • Управление на човешките ресурси
  • Финансовите пазари

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

149302_AMBIS_KAMPAN_234of66.jpg

Кариерни възможности

За училището

Въпроси

Подобни курсове