Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Представление

За Амити

Създадена преди повече от двадесет и пет години, Amity Education Group е водеща образователна група днес, предлагаща глобално референтно образование от предучилищни до докторска степен. ниво. С 150 000 студенти по цял свят, бързо развиващата се мрежа от глобално базирани институти на Amity доведе до обединения в Дубай, Лондон, Сингапур, Ню Йорк, Мавриций, Китай и Румъния с допълнителни планове за създаване на кампуси в 25 страни. Амбит се съсредоточава върху иновациите в науката

Кампус

Amity Education Group е една от водещите частни неправителствени организации в областта на образованието в Индия, предлагаща глобално образователно ниво от предучилищни до докторска степен. ниво.

Започвайки с университетски кампуси в Индия, днес Amity има кампуси по целия свят и има за цел да има кампуси в 25 страни през следващите няколко години. DIAC е домът на университета "Амити" в Дубай. Амбицията се съсредоточава върху иновациите в областта на науката и технологиите, глобална инфраструктура и рекордни предложения за работа, които директно доведоха до създаването на институти на Amity сред най-търсените образователни дестинации.

Институти с най-висок ранг

Amity University и нейните институции, включително Amity Business School, Amity School of Engineering

Тези класации бяха дадени на различни параметри, включително инфраструктура, академични постижения, учебни планове и изследвания.

Изследователски фокус

Инициативите на казуса

Като част от сливането на университета с региона, Amity University Дубай има Близкия Изток център Centric Case, който значително допринася за по-задълбоченото разбиране на бизнеса в региона. Делата се хостват в най-голямото глобално хранилище на случаи на управление, статии и книги, известни като "The Case Case". В допълнение към това проучване на казусите, университетът публикува и сборник с близкоизточни казуси, написани от вътрешен факултет.

Интересът към казусите е глобален и идва не само от университетите, но и от бизнес средите. Например, те се използват в учебните програми за управление в интуиции като Университета Кранфийлд, Университета в Мериленд и Университета на Уитуотърсранд. В допълнение, организации от калибър на Маккинси

Тази популярност се обяснява отчасти с дишането на проучванията, тъй като те обхващат области толкова разнообразни, колкото Свободните зони на ОАЕ; конгломерати под формата на Landmark и Emaar и многонационални компании като Nokia и Yum! (в Близкия изток); правителствени програми като Takamul и Nitaqat; или въздействието на Експо 2020 върху различни сектори на икономиката на ОАЕ. Следователно, те дават на студентите оживен опит, тъй като те се стимулират да обсъждат потенциалните жизнеспособни решения на подчертаните автентични ситуации. Това от своя страна гарантира, че мисията на Amity за обогатяване на опита за обучение на студенти по целия свят е гарантирана.

Най-добри разположения

Amity University, Дубай, направи своето присъствие усетено в корпоративния свят в ОАЕ в кратък период от съществуването си в ОАЕ.

Той се превърна в желания източник на по-свежи набивания от водещи компании в различни сектори чрез разпространение, създадено от устойчивата дейност на Корпоративния ресурсен център в корпуса. Годишната седмица за настаняването на университета, проведена през месеците март / април, е огромна теглилка сред корпоративния свят. Повече от 35 водещи компании посетиха кампуса тази година по време на Седмицата на разположение, като включиха някои от водещите компании в годишния списък на Големите места за работа с желаещи работодатели в Близкия изток като Danzas, Apparel SAE

Освен това КРС също така активно подкрепя всички студенти в безпроблемния и ефективен преход от класната стая към работното място. Това се постига чрез сесии за писане на резюме, умения за интервюиране, умения за критично мислене, изкуствени интервюта, експозиция на ролеви модели на индустрията чрез серия лекции за гости, взаимодействия с бивши сътрудници и навременни посещения в индустрията. Специалната двумесечна стажантска програма през месец юли

Алумна мрежа

Подкрепата и насърчаването на нашите отношения с възпитаниците на "Амити" е в основата на нашето съществуване като център на академични постижения. Алумни мрежите са важна платформа за работа в мрежа, социални и професионални, по целия свят.

Като част от усилията ни да имаме по-голяма ангажираност на възпитаниците в институционалните дейности, Корпоративният ресурсен център има Amity Alumni Masters Forum.

Този форум е платформа за представяне на възпитаниците като ролеви модел и посланик на нашите ученици и впоследствие интегрирането им в програмата BUDDY / MENTOR в университета. Чрез този форум моделите на възпитаниците споделят тайни на успеха с учениците в университета като "завършилите магистрати". Студентите имат възможност да се срещнат лице в лице с главния изпълнителен директор на корпорация от милиарди долари или да разберат маршрутите за влизане в любимия сектор от успешен мениджър от водещата компания в сектора.

Такъв опит може да насочи бъдещето на студентите, а Amity Alumni Masters Forum ги предоставя на студентите от Amity Dubai. Тъй като те изграждат живота си и кариерата си, те служат като наставници и ролеви модели за настоящите студенти.

Осигуряването на възможност на учениците да взаимодействат с някои от най-влиятелните възпитаници на университета "Амити" дава на студентите различна перспектива за успех. Учениците, които само четат биография за някого, не биха могли да разберат трудностите и провалите, които са издържали на пътя си към успеха.

Програмата се възползва от опита и мъдростта в тялото на Амити, която завършва успешно завършването на колежа, за да взаимодейства със студентите и преподавателите. Чрез различни събития и срещи студентите научават за "живота на майстора" извън резюмето, лошите времена, както и доброто.

Почти никой не се справя добре с първия опит и като излага учениците на идеята, че несгоди и неуспех могат в крайна сметка да доведат до нещо положително и по този начин те са много по-подготвени, когато навлизат в собствената си кариера.

Магистърът на завършилите са мъже и жени от различни професии, които са поставили нови стандарти за постижения, с които другите се измерват. И за всеки от тях, образованието им в университета "Амити" беше началото на техния успех.

Програмата също така се стреми да спонсорира възпитаници (във всички наши Executive MBA програми, ако искат да подобрят уменията си) като стъпка към цялостния успех на програмата и да добави видни възпитаници на Amity с уникални квалификации за нашата ролка на завършилите магистри ,

Местоположения

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Въпроси