Keystone logo
Anant National University

Anant National University

Anant National University

Представление

Anant National University , разположен в буйния зелен кампус в Ахмедабад, е първият университет за дизайн в Индия. Тя се ангажира да възпитава решения, хора, които са революционни в своето мислене, но ориентирани към решения.

В Индия и по света се сблъскваме със сложни проблеми като недостиг на вода, безопасност на жените и замърсяване на земята и водите, наред с други, които изискват съвместен, мултидисциплинарен и иновативен подход за разрешаване. Anant National University (AnantU) страстно вярва, че дизайнерите могат да работят в различни сектори и да прилагат своите умения за дизайнерско мислене, за да намерят практически решения за някои от най-критичните проблеми в днешно време. Университетът се ангажира да промени дискурса в образованието по дизайн, като го направи мултидисциплинарен, от значение за индустрията и с акцент върху устойчивостта и дизайнерското мислене.

Чрез своята уникална педагогика всеки студент в Anant National се възпитава да се превърне в Солуционист - революционен мислител с ориентиран към решения начин на мислене - и се насърчава да наеме своя личен път на обучение.

Местоположения

  • Ahmedabad

    Ahmedabad, Индия

    Въпроси