Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Представление

От създаването си през 2005 г., се превърна в национално признати APOLLON University по здравна икономика за дистанционно обучение (ерген, майстор и сертификат курсове), Специално предназначени за сектора на здравеопазването. Награденият университет със седалище в Бремен принадлежи към властимащите Klett група, Която включва и Euro-FH принадлежи. младите университет очаква многобройни награди като "най-популярната Fernhochschule" и "кореспонденция курс на 2014 година". за 400 бакалавър- и завършили магистърски са приети, и нараства. В момента има около 2500 студенти в Fernhochschule записано. Образование за възрастни е важно за нас! Не само пълни курсове оферти APOLLON Hochschule , но индивидуално курсове за обучение под формата на нашия сертификат курсове, Изберете от девет ерген- и магистърски програми както и 31-сертификат курсовеКои са наблюдавани от три различни факултети. За подробна информация относно нашите услуги и процеса на кандидатстване, ние ви осигури с удоволствие. в APOLLON Hochschule Можете да се класирате актуална и на академично ниво: A доказана комбинация от всяко време и навсякъде учебни материали ви дава възможност да започне без училище гъвкава дистанционно изучаване заедно тяхната заетост и дори проучване. Следователно тяхното присъствие не е като в друг университетите изисква във всеки курс, тъй като ние имаме само няколко класната стая сесии. Отправната точка за фондацията е неотложна необходимост в индустрията за академични здравни мениджъри.

FIBAA акредитирани Университетът е отворен за вас един център за компетентност за здравния сектор, който се характеризира с постоянен трансфер на ноу-хау от изследванията с индустрията. Качеството на курсовете има FIBAA тествани и потвърди: Почти всички бакалавърски и магистърски програми на APOLLON University са FIBAA акредитирани. Един успешен процес акредитация е доказателство за качеството и ви показва се, че академично ниво, професионалната значение и приемането на пазара са дадени на курсовете.

Вашият университет като отличен избор за образование за възрастни Това можете да се обърка с проучване на нищо APOLLON Hochschule, ще видите не само държавната признаване на курсове и да бъде одобрено от Федералната агенция за дистанционно обучение (ZFU), но също така и множество награди: В момента в университета е, според портала FernstudiumCheck.de за трети пореден път популярен Fernhochschule Германия. Предвид бакалавър по мениджмънт Science Nursing е обявен в гласуването на публиката от форум за дистанционно обучение за "кореспонденция курс на 2014 година". Също така през последните години, на самия университет, неговите студенти и преподаватели вече е получил много награди за своите постижения. Сред Katrin Шерер, който през 2010 г. е удостоен с титлата "Remote студент на годината" от Industry Forum дистанционно обучение за своите постижения.

През пролетта на 2013 г., Fernhochschule ви хареса три награди: Първо, те са получили проучване награда за дистанционно обучение в категорията "Публикация Година" за книгата "дистанционно обучение мултимедия и мобилни устройства" от Андреа Feddersen, който се издава от APOLLON University Press. Второ професор беше Вивиан Scherenberg, декан на APOLLON University, за "Учител на годината" за мача. В допълнение, студентите на APOLLON University бе отсъдена награда Unikosmos маркетинг.

Така че ние многократно потвърди, че нашата концепция проучване пасва на нашите най-работните студенти и ние сме като APOLLON Hochschule в образованието за възрастни на прав път. Нашата селекция от събития е голям и ние сме доволни, че, видите изследването, подходящ за вас или хода на правилното обучение!

Местоположения

Местоположения
  • Germany Online

    Germany Online, Германия

    • facebook
    • twitter
    • youtube

Въпроси