Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Представление

У дома

Аквински College, Приобщаваща образователна общност вкоренени в традицията католик и Доминиканската република, предоставя образование либерален изкуства с глобална перспектива, подчертава подготовка кариера фокусирана върху лидерството и служене на другите, и насърчава ангажимент за учене през целия живот, посветен на преследването на истината и на Общата добре.

Направете виртуална обиколка на нашия университет, като кликнете тук

Нашата визия

Аквински College е признат като изключително католически колеж либерални изкуства, който подготвя физически лица за кариерата на лидерство и услуги в разработването на устойчива и просто глобална общност.

Либерални изкуства

образование либерални изкуства е всестранно образование, предназначени да развиват студенти, които виреят във всички измерения на живота. В Аквински, а учениците получават подготовка кариера в определени дисциплини, като целта е да бъде готов за всичко. Един образование за цялото лице, че е най-добре за всички на живот, а не само на 9-5 работен ден, но се подготвят за един постоянно променящ се свят.

Какво може да го направи за мен?

 • Свободата на образованието либерален изкуства включва духовна свобода и насърчава начини на мислене и начин на живот, които дават възможност на студентите да се реализира целта на Бога за тях в живота.
 • Чрез фокусиране върху цялото лице, учениците да придобият разбиране за това как да се попълни важни роли в свободното си време, например, като е добър приятел, член на църква, съпруг, или положителен принос за обществото.
 • В придобиване на широк, основополагаща образование, учениците се подготвят за широк спектър от възможности за професионално развитие през целия живот.
 • С по-малък размер и по-малко съотношение ученик / професор, отколкото по-големите университети, ще получите по-персонализирано внимание, е по-вероятно да бъде посочена стажове и работни места и да се научи да се насърчи по-дълбоки взаимоотношения.
изход

Има много неща, за да се гордеем в Аквински. Признати на национално ниво, и е награден за нашите силни академични програми, лека атлетика, успех в устойчивост и услуги усилия, и най-вече на резултатите от нашите ученици.

Национални награди

 • Честване на нашите отчетливо католически и доминикански корени, Аквински е награден със Top 50 католически колеж (2015 ранглиста на най-добър католик колежи и университети).
 • Акинас беше класиран и в "Най-добра средно-западна школа # 3" (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best Средния Запад Регионална университет (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Успех Student

Има множество възможности за нашите ученици да изследват техните интереси. Дали чрез изучаване далеч, извършване на студентски научни изследвания, или преследване на стаж, има по нещо за всеки.

 • Аквински има изключително висок процент на разположение, където 90% от нашите 2014 висшисти са или наето или в висши учебни заведения в рамките на шест месеца от завършването.
 • Стажове партньори като Amway, Disney, Steelcase, Spectrum здравеопазването, Музей Grand Rapids Art, Ван Андел Research Institute и Детройт Тайгърс и още много други!
 • Аквински се класира в топ 3 процента от всички счетоводни програми в страната въз основа на степента на изпит пас 2014 CPA.
 • Ние имаме почти 70% скорост на приемане в медицинско училище, и се гради с партньорството с MSU Колеж по Програма хуманната медицина Ранно Assurance.
 • 100% от завършилите в старчески и химия са наети в рамките на 6 месеца от дипломирането.
 • Обучение на учениците да преминат през тест Мичиган за сертифициране на учители в размер на 92,4%.
 • Нашите възпитаници имат 90% скорост на приемане в Физическо Assistant, физикална терапия и Дентални програми.
студенти

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Програми

Въпроси