Arcadia University

Arcadia University

Arcadia University

Представление

Arcadia University е глобалният университет във Филаделфия и пионер в международното образование. Това е най-високо класиран частен университет, предлагащ бакалавърска, магистърска и докторска степен. В допълнение към шест колежа и училища в САЩ, имаме 10 центъра и офиси по целия свят.

Като лидер в обучението в чужбина и пионер в международното образование, Arcadia University насърчава студентите да се включат в интегративни възможности за учене в реалния свят като стажове, научно обосновани изследвания, проекти за услуги, интердисциплинарно обучение, учене, базирано на проблеми и съвместно обучение. учебни програми, които се разширяват отвъд традиционната класна стая.

Arcadia Promise потвърждава, че учениците ще имат изключително глобален, интегративен и личен учебен опит. Ангажиментът на Arcadia е да осигури на нашите студенти възможността да имат глобален опит. Правим това, като субсидираме програми, предоставяме стабилна стипендия и фонд от безвъзмездни средства и друга финансова помощ, за да посещаваме един от центровете или програмите на Arcadia по целия свят.

Arcadia University предлага изключително глобален, интегративен и личен опит за обучение на интелектуално любопитни студенти и студенти в подготовка за живот на стипендия, услуга и професионален принос.

Пионерският, глобален, интегриран, либерален изкуство и професионален опит на Arcadia University възпитава лидери, които са интелектуално безстрашни и уникално подготвени за живот и работа. Нашата високо ценена, базирана на ценности учебна общност отразява света, в който искаме да живеем.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Glenside

    South Easton Road,450, 19038, Glenside

    Въпроси