Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Представление

В Arden University ние вярваме, че всеки, навсякъде има право да получи ползите от живота и кариерата, които висшето образование може да донесе. Ние сме посветени на това да направим университетското изживяване удобно и достъпно за амбициозни и мотивирани хора като вас, поради което сме най-бързо развиващият се университет в Обединеното кралство*.

Нашата мисия е да свържем възрастни учащи се като вас с възможности за обучение във висше образование, които ви дават инструментите, от които се нуждаете, за да изпълните вашите кариерни и житейски цели. Ние предизвикваме конвенционалните възприятия за обучение в степен, като предоставяме гъвкави професионални курсове с графици и възможности за обучение, които отговарят на вашите житейски ангажименти.

Arden University има седем модерни учебни центъра в Обединеното кралство в някои от най-разнообразните и процъфтяващи градове в страната, включително Лондон, Бирмингам, Лийдс и Манчестър.

През 2024 г. CEO Magazine класира нашия Executive MBA на първо място в класа си в Обединеното кралство и сред десетте най-добри Executive MBA в световен мащаб. Нашият стандартен MBA курс също беше избран сред десетте най-добри MBA курса в Европа и номер 2 в Обединеното кралство. Списанието CEO Magazine ежегодно класира МВА курсовете въз основа на критерии, включващи качество на преподавателите, международно разнообразие, акредитация и международна експозиция.

*Повече студенти първа година в Обединеното кралство 2015-2021 г., отколкото всеки друг университет (данни на HESA)

235834_Arden_badges.png

Акредитации

Много от нашите програми са акредитирани от международно признати професионални организации, което гарантира високи стандарти за качество и предоставя достъп до допълнителни ресурси за вашия успех в кариерата.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Защо да уча с Arden?

Изучете модерна степен в Обединеното кралство

Обучението с Arden в Обединеното кралство предлага модерен начин за учене, който ви дава предимствата на живота в кампуса, заедно с гъвкавостта да напаснете обучението си към другите си житейски ангажименти. Ще прекарвате два дни в седмицата, посещавайки лекции в избрания от вас център за обучение в Обединеното кралство, което ви дава свободата да избирате кога и къде да предприемете остатъка от вашето онлайн обучение с насочване.

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Всички наши програми са създадени с оглед на вашата кариера. Нашите преподаватели са инвестирани във вашия успех както в нашите курсове, така и извън тях, а нашите програми включват възможности за прилагане на практически умения в отделни модули и завършване на независим изследователски проект. Като студент на Arden можете да се възползвате от ресурсите в нашия специален портал за кариери:

 • CV строител
 • Интервю симулатор
 • Глобална машина за търсене на работа
 • Съвет на работодателя
 • Бонус курсове за бизнес умения

Приложни умения

Когато завършите дипломата си от Arden University, вие ще:

 • Показахте способността си да учите и решавате проблеми във вашата фокусна област
 • Разберете задълбочено вашата тема
 • Можете да вземете решение как да управлявате планирането на кариерата си в резултат на вашите модули
 • Имате преносими умения, които ще увеличат максимално вашата пригодност за заетост и потенциал за кариера

Учебни ресурси на една ръка разстояние

 • Хиляди внимателно подбрани книги и списания, налични в нашата онлайн библиотека
 • Материали за лесно изтегляне
 • Достъпно на всяко устройство, дори офлайн
 • Със собствено темпо изучавайте съдържанието

184044_manservice700.jpg

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Местоположения

  • Coventry

   Coventry, Великобритания

   Програми

   Въпроси