Arkansas Tech University

Arkansas Tech University

Arkansas Tech University

Представление

Добре дошли в Техническия университет в Арканзас

Технологията е посветена на успеха, достъпа и високите постижения на студентите като отговорна кампусна общност, предоставяща възможности за прогресивно интелектуално развитие и гражданска ангажираност. Приемайки и разширявайки технологичните си традиции, Tech вдъхновява и оправомощава членовете на общността да постигат целите си, докато се стремят към подобряването на Арканзас, нацията и света.

Основана през 1909 г., Технически университет Арканзас Е богата на история и сега е един от най-бързо развиващите се университети в държавата. Tech е голям университет на чудесно място. За по-бързи факти за Tech, проверете Tech-At-A-Glance или проверете обиколка в кампуса и ние ще ви докажем, че предлагаме инструкции от световна класа, изключителни съоръжения, студентски фокус и голяма стойност.

Tech осигурява кампус, достатъчно малък за индивидуално внимание, но достатъчно голям за качествено образование. Когато смятате, че нивото ни на дипломиране е сред най-високите в държавата, региона и нацията, ясната му технология е точно на правилния размер.

Тук в Tech, ние се стремим да помогнем на нашите ученици по всякакъв възможен начин. Нашите офиси за прием и финансова помощ са готови да ви помогнат да се присъедините към нашия университет. Tech дори има офис, посветен на нашите международни студенти.

Искаме да Ви помогнем да се възползвате максимално от изживяването в колежа. За допълнителна информация относно Tech, не се колебайте да се присъедините към нас за обиколка в Campus, посетете FAQ FAQ или се свържете с нашия офис за приемане.

Нашата мисия

Техническият университет "Арканзас" е посветен на успеха, достъпа и високите постижения на студентите, като общ колективен персонал, предоставящ възможности за прогресивно интелектуално развитие и гражданска ангажираност. Приемайки и разширявайки технологичните си традиции, Tech вдъхновява и оправомощава членовете на общността да постигат целите си, докато се стремят към подобряването на Арканзас, нацията и света.

Арканзас от числата

Как действа Tech?

 • Средните резултати от ACT за първокурсниците са класирани над националните и държавните средни стойности за 21 последователни години
 • Средният рейтинг на ACT за клас "първокурсник" от 2015 г. е 22,05
 • Най-достъпен вариант сред първите пет университета в държавата
 • Tech предлага повече от 120 студентски организации

Student тялото

 • Есента на 2015 г. е 17-та поредна година на записа

Факултет

 • Над 400 членове на факултета
HR-infographic01
HR-infographic02
HR-infographic03

Характеристики на кампуса

  Стипендии и финансиране

  КоличествоКрайна дата за записване
  International Excellence Scholarship9,000 USDMarch 31, 2022
  International Baccalaureate Scholarship5,100 USDMarch 31, 2022

  Местоположения

  Местоположения
  • Russellville

   West O Street,215, 72801, Russellville

   Въпроси