A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

Представление

Уникална възможност от световна класа

Арканзас-членка ще ескалира мисията си за създаване на глобални конкурентни възможности за своите преподаватели и студенти, като ръководи развитието и управлението на първия американски университетски кампус в Мексико.

В партньорство с фондация "Мексико" на държавния университет "Арканзас" (ASUCQ) и правителствени лидери в Querétaro, Арканзас, тази инициатива ще доведе до влияние върху траекторията на висшето образование в страна, амбициозна за устойчива демокрация и социално-икономически напредък. Кампусът ще генерира нови приходи, ще предостави достъп до мултинационални компании за стратегически партньорства и ще развие уникални академични възможности и професионален обмен.

Мисия

Държавата Арканзас обучава лидери, подобрява интелектуалния растеж и обогатява живота.

Акценти

 • През февруари 2014 г. се проведе едно първостепенно събитие и се планират часове за стартиране през 2017 г.
 • Кампусът ще бъде изграден на около. 370 дка частно дарени на ASUCQ като част от главен план за развитие.
 • Първата фаза от 75 милиона долара се развива на 87 акра, включително 17 акра атлетични полета и 800 000 квадратни метра академично и жилищно пространство.
 • Кампусът ще включва марката и логото "А-държава" и учебната програма на университета. Той ще има напълно самостоятелен оперативен бюджет, базиран главно върху приходите от обучение на студенти и такси. A-State ще използва средствата, генерирани от частни подаръци за първоначални разходи, и ASUCQ ще застрахова всички оперативни дефицити за период до три години след началото на курса.
 • А-членка очаква да генерира $ 8 милиона нетни приходи годишно, когато записването достигне 5000 през пет години.
 • Проектът ще разшири пазара на А-членка чрез нови студенти, достъп до нови частни индивидуални донори и нови връзки с мултинационални компании.
 • ASUCQ ще предложи една и съща обща образователна програма като A-State с преподаваните на английски език. Първоначалните академични цели са инженеринг, управление на бизнеса, наука, хуманитарни науки, социални науки, селскостопански технологии и комуникации. И двата кампуса ще популяризират английски / испански като втора езикова програма.
 • А-държавният факултет ще може да преподава, да провежда изследвания и да предоставя услуги на ASUCQ за летни или семестърни условия. Студентите ще имат възможност да учат в колежа взаимозаменяемо, да изградят двуезични умения и да получат опит с международни компании.

Местоположения

Местоположения
 • Santiago de Querétaro

  Carretera Estatal #100 km. 17.5 Municipio de Colón 76270 Querétaro, México., 76270, Santiago de Querétaro

  • Jonesboro

   Arkansas State University Jonesboro, , Jonesboro

   Въпроси