AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Представление

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Защо AUM?

Американският университет в Малта (AUM) е университет в американски стил, посветен на висше образование и научни изследвания за международна общност при най-висок стандарт. Дипломните програми, изследователските дейности и услугите на общността трансформират живота и служат на обществото, като образоват граждани с етични познания, създават знания и прилагат знанията в глобална среда.

AUM обучава разнообразно студентско тяло да стане етично отговорни глобални граждани, критични мислители и бъдещи лидери в академично предизвикателна учебна среда. Той непрекъснато се стреми към иновации и подобряване на качеството в преподаването, научните изследвания, обществените услуги и икономическото развитие.

Начинът, по който AUM предоставя образователните програми, е важен градивен елемент в основата на неговата идентичност. Всяка програма насочва учениците към изграждане на знанията им от самото начало и структуриране на знания по последователен и убедителен начин. Той води студентите по целия път от основните принципи до практическата практика с най-новите индустриални технологии, подходящи за техните области.

Защо да уча в Малта?

Разположена в центъра на Средиземно море, между Европа и Северна Африка, Малта е най-малката държава-членка на Европейския съюз. Известна със своята 7000-годишна история и 300 слънчеви дни, Малта се превърна в една от най-забележителните истории за успех в еврозоната. Призната със своята про-бизнес нагласа, най-съвременна инфраструктура и скромни разходи за правене на бизнес, тя се превърна в предпочитана страна за предприемачи и мултинационални компании, ориентирани към растеж.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Акредитация

Американският университет в Малта (AUM) обединява най-доброто от двата свята по отношение на академични стандарти и акредитация. Всички програми са проектирани от професионален факултетен съвет, така че да отговарят на американските образователни стандарти на ниво висше образование. Всяка степен е получила акредитация след проверка от Националната комисия за допълнително и висше образование (NCFHE) на Малта. На свой ред това означава, че всички степени, предлагани в AUM, също са напълно признати в цяла Европа и извън нея. Начинът, по който предоставяме нашите дипломни програми, представлява решаваща основа на нашата идентичност в AUM. Обучението в американски стил, съчетано с европейска среда и мултикултурно студентско тяло, осигурява перфектната среда и добавена стойност за вашето обучение.

Нашите програми

Бакалавърски програми

Независимо дали искате да създадете иновативен и финансово успешен стартъп, да проектирате следващото поколение видеоигри или да планирате оформлението на футуристичен град, вие сте попаднали на правилното място.

Предлагаме 10 бакалавърски програми:

 • Бакалавърска степен по бизнес администрация
 • Бакалавърска степен по бизнес и финанси
 • Бакалавърска степен по счетоводство
 • Бакалавърска степен по разработка на игри
 • Бакалавърска степен по електроника и комуникационно инженерство
 • Бакалавърска степен по индустриално инженерство
 • Бакалавърска степен по машинно инженерство
 • Бакалавърска степен по строително инженерство
 • Бакалавърска степен по графичен дизайн и анимация
 • Бакалавър по китайски език и култура

Магистърски програми

Изберете от нашите три магистърски програми в областта на бизнеса и инженерството. Учебната програма се занимава с множество съвременни и неотложни проблеми, като теорията и практиката заслужават еднакво внимание. Наблюдавана от опитни преподаватели от водещи университети по света, програмата отговаря на най-високите международни стандарти.

Предлагаме три магистърски програми:

 • Магистър по бизнес администрация
 • Магистър по инженерно управление
 • MS по киберсигурност

Програма по английски за академични цели

Програмата EAP в Американския университет в Малта е предназначена да помогне на студенти, които отговарят на всички изисквания за прием, с изключение на владеенето на езика и трябва да подобрят уменията си по английски език, за да започнат своята дипломна програма. Тази програма ще помогне на студентите да подобрят уменията си за слушане, говорене, четене и писане, за да им помогне да успеят, след като започнат своята степен.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Стипендии

Стипендия от Малта и ЕС

AUM предлага пълни стипендии на кандидати за студенти, които са граждани на Малта или ЕС, пребиваващи в Малта през последните 5 години. Кандидатите трябва да попълнят своето заявление за прием, за да бъдат разгледани.

Студентски живот в AUM

Не отивайте просто в университета – извлечете максимума от него. В AUM насърчаваме нашите студенти да участват в дълъг списък от дейности, спонсорирани от университета. От плажни излети до културни експедиции на целия остров, ние сме посветени да гарантираме, че нашите ученици имат много възможности за забавление. Нашата цел е не само да имаме положителен опит в класната стая, но и да имаме много възможности за развиване на дълготрайни приятелства.

Нашият кампус

AUM се намира в Бормла, известен също като Коспикуа, един от емблематичните Три града на Малта. Районът е богат на култура, разнообразна история и ресторанти и кафенета край красивия бряг. Нашият кампус, първоначално проектиран от Уилям Скамп, е бил използван по време на Втората световна война като британска военноморска база. Тежко бомбардирана през този период, сградата е оставена в руини в продължение на много години. Процесът на реставрация включваше усилия за запазване на историческото запазване на артефактите в сградата.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Cospicua

  Cospicua, Малта

Въпроси