B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Представление

Добре дошли в BHMS, бизнес и хотелиерско училище!

BHMS е едно от водещите световни училища за гостоприемство, разположени в сърцето на Люцерн, оживен и красив град в Швейцария.

Концепция на BHMS за швейцарско образование

Четирите „стълба” в BHMS са образование, стаж, личностно развитие и международно кариерно разположение. Всеки стълб играе ключова роля в нашата мисия да осигурим нарастващото глобално управление на хотелиерството и услугите с качествени служители, които са готови да демонстрират своя управленски потенциал.

Качественото академично образование, като първи стълб, дава на студентите академични и теоретични знания. Стажът, като втори стълб, позволява на студентите да прилагат знанията на практика в работата си. Личното и професионалното развитие, третата и най-важната част от стълба, предоставя на студентите меки и социални умения и дисциплина, които мотивират учениците, ги ръководят, укрепват и в крайна сметка ги карат да успеят.

Успешният резултат от трите стълба води до четвъртия стълб - успешно поставяне в кариерата. BHMS разполага със собствена фирма за платформи "Майсторство", която помага на всички завършилите да спечелят първата си международна кариера.

68058_rsz_67965_cns_bhms_001-schooldescription.jpg

Това, което ни прави специални

Fast Track Британски бакалавърска степен:

Бизнесът на BHMS

Практически британски MBA MBA двойна степен:

Бизнесът на BHMS

Преносими умения:

Прехвърляемите умения са умения и способности, които са уместни и полезни в различни области на живота: социално, професионално и в училище. Работата в екип, лидерството, личната мотивация, организацията, управлението на времето, слушането, писмената и вербалната комуникация, както и информационните технологии, са в ДНК на образователната система на BHMS.

Уникална 5-седмична система:

В BHMS Business

В сърцето на Люцерн Град:

Бизнесът на BHMS

Гарантиран стаж

68059_rsz_67966_lucernelandscape.jpg

Местоположения

Местоположения
 • Lucerne

  Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland, CH-6003, Lucerne

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Въпроси