Barnard College

Barnard College

Barnard College

Представление

Barnard College има за цел да осигури най-високото качество на образованието по губещи изкуства на обещаващи и постигащи успех млади жени, предлагайки несравнимите предимства на изключителен резидентен колеж в партньорство с голям изследователски университет . Със специален факултет на учени, отличаващи се в съответните си области, Barnard е общност от достъпни учители и ангажирани студенти, които участват заедно в поемането и откриването на интелектуални рискове. Студентите от Барнард развиват интелектуалните ресурси, за да се възползват от възможностите, когато се появяват нови области, нови идеи и нови технологии. Те завършват, подготвени да водят живот, който е професионално удовлетворяващ и успешен, изпълняващ лично и обогатен с любов към ученето.

Като колеж за жени, Барнард приема отговорността си да се занимава с проблемите на пола в цялата им сложност и неотложност и да помага на учениците да постигнат личната сила, която ще им позволи да отговорят на предизвикателствата, с които ще се сблъскат през целия си живот. Разположен в космополитната среда на Ню Йорк и отдаден на разнообразието в студентския си състав, преподаватели и персонал, Barnard подготвя своите възпитаници да процъфтяват в различни културни среди във все по-взаимосвързания свят.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Въпроси