Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Представление

В Barry University College of Arts and Sciences ученето е важна част от университетския живот, като се набляга на научните изследвания на студентите, стажовете и обучението по услуги. С този вид образование вие сте подготвени за какъвто и път да изберете да следвате в живота.

Независимо дали обичате изкуствата, хуманитарните науки или науките, нашите 10 отдела ви предлагат стимулиращи академични програми, които ви подготвят да посрещнете бъдещите предизвикателства с увереност и знания. Като студент можете да избирате от специалности в рамките на 10 катедри в Колежа по изкуства и науки: Биология, Комуникация, Английски и чужди езици, Изобразително изкуство, История и политически науки, Математика и компютърни науки, Физически науки, Психология, Социология и Криминология и теология и философия.

Независимо дали търсите да изградите кариера, да подобрите настоящите си перспективи или да разширите перспективата си, нашите програми за дипломиране ще ви дадат необходимото образование. Ще се поучите от преподаватели с опит в техните области, които са автори и редактори на уважавани списания и научни книги, служители в професионални организации и получатели на професионални награди. Можете да избирате между бакалавърски програми в рамките на 3 отдела в Колежа по изкуства и науки: Изобразително изкуство, психология и теология и философия.

Нашите професори избират да дойдат в Бари, защото преподаването е важно за тях. Въпреки че те са активни в научни изследвания, стипендии и творчески / изпълнителски дейности, факултетът на Бари се фокусира първо върху вашето обучение. Те ще ви насочат да приложите наученото в класната стая на практика чрез голямо разнообразие от учебни дейности.

Нашите студенти знаят, че могат да очакват да се обърнат към своите преподаватели, за да разберат областите им на интерес и живота като цяло. Нашите студенти публикуваха своите изследвания заедно с нашия факултет, представиха се на конференции, спечелиха награди за работата си, получиха високо конкурентни награди и бяха приети в най-добрите аспирантури.

Ще имате много възможности да промените света. От подпомагане на хаитянските младежи в изграждането на грамотност и житейски умения, преодоляване на цифровото разделение в квартал Либърти Сити и борба срещу домашното насилие, нашите ученици променят света към по-добро.

Местоположения

  • Miami Shores

    Northeast 2nd Avenue,11300, 33161, Miami Shores

    Въпроси