Bastyr University

Bastyr University

Bastyr University

Представление

От създаването си през 1978 г., Bastyr University е пионер в областта на науката на базата на природната медицина. Учредители Les Griffith, ND; Уилям А. Мичъл, Jr., ND; и Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; заедно с Шийла Куин, име на училището, след като им любим учител и отбеляза, Сиатъл лекар-натуропат д-р John Bastyr. Със само $ 200 в разходите за стартиране по време на техните скромно начало, основателите създадоха визия за акредитирана естествено здраве училище, което сега е признат за университета на водещи здравни изкуства и науки в света.

Основаване президент почетен доктор Pizzorno видя университет през някои значителен ръст по време на неговия 22-годишен трудов стаж, включително преминаването към текущия 51-акровата кампуса в Кенмор, Вашингтон, за да побере нарастващото тяло студент. (Виж Историческия Timeline.) Въпреки че училището започва като натуропат медицина колеж, Bastyr университет вече предлага повече от 20 градуса и сертификати програми. Въз основа на своята фондация, основана на науката, университета е носител на редица научни стипендии милиони долари от Националния институт по здравеопазване.

През септември 2012 г., Университета разшири отново, откривайки Bastyr университет Калифорния в Сан Диего, посрещане на повече от 50 студенти в първото си доктор на Натуропатия клас. Първият и единствен акредитиран училище на натуропатия Калифорния предлага магистърска степен по Хранене за здраве и планира да добави повече физически здравни програми в бъдеще.

Нашата визия

Като световен лидер академичен център за напредък и интегриране на знания в природните здравни изкуствата и науките, Bastyr университет ще се превърне за здравето и благосъстоянието на човешката общност.

Нашата мисия

Ние се образоват бъдещите лидери в естествени здравни изкуствата и науките. Уважение към лечебната сила на природата и признава, че тялото, ума и духа са неразривно неразделни, ние моделираме интегриран подход към образованието, научните изследвания и клинични услуги.

Основни теми

Академично постижение Изследвания в здравеопазването с естествени изкуствата и науките Клинично обучение и здравеопазване на Общността Интердисциплинарен интеграция

Местоположения

Местоположения
  • Kenmore

    14500 Juanita Drive N.E. Kenmore, WA 98028-4966, , Kenmore

    • facebook

Въпроси