Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Представление

Батумският университет за обучение по изкуства е водещият образователен център в художествената сфера. Университетът за изкуства в Батуми е единствената институция за изкуство във висшето образование, която едновременно провежда преподаване във всички четири направления: театър, кино, музика и визуално изкуство. В университета има двуциклово обучение: BA и MA цикли. Има и някои образователни програми за дипломни специалисти.

Балетно студио, Институтът по изкуствата и Батумската държавна консерватория Закария Палиашвили са обединени в Батумския университет за преподаване на изкуства.

Институтът за изкуство и консерватория (по-късно Факултет по изкуствата) възпита стотици професионални художници, които успешно провеждат дейности в страната и в чужбина. Те все още участват активно в културния живот на нашия град.

Образователните програми се провеждат от висококвалифицирани специалисти, работещи в Батуми, и поканени преподаватели от партньорски висши учебни заведения. Те провеждат активна преподавателска, професионална и научна дейност.

Местоположения

  • Batumi

    L.Asatiani Street № 37, Batumi 6004, Georgia, 6004, Batumi

    Въпроси