Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Представление

Beacon College е акредитирана висша образователна институция за либерални изкуства, която уникално обслужва образователните нужди на студенти с обучителни увреждания, разстройство с дефицит на внимание и хиперактивност и други учебни разлики.

Beacon College е конкурентна институция за висше образование в областта на изкуствата, науките, бизнеса и технологиите, специално посветена на бакалавърската подготовка и успеха на студенти с обучителни затруднения, ADHD и други учебни разлики. Beacon е признат за една от най-известните американски институции в тази специалност за бакалавърска степен на арената на нашата мисия и фокус.

Beacon College е първият в страната акредитиран, който присъжда бакалавърски степени изключително на студенти с обучителни затруднения и ADHD. Колежът се ангажира с успеха на студентите, предлагайки академични и лични услуги за подкрепа, които помагат на всеки студент да постигне своите цели. Beacon College е наистина общност, която приветства, приема и подкрепя всеки член от нея.

В Beacon College има много неща, които са необичайно визионерски и изключително успешни. Нашите студенти и възпитаници предлагат живи свидетелства за влиянието, стойността и въздействието на нашата образователна мисия. През последното десетилетие те постигнаха несравними успехи в американското висше образование.

Местоположения

  • Leesburg

    East Main Street,105, 34748, Leesburg

    Въпроси