Beloit College

Beloit College

Beloit College

Представление

Повече от 50 години Beloiters използват света около нас като класна стая. Beloit College ангажира интелигентността, въображението и любопитството на своите ученици, като ги овластява да водят пълноценен живот, белязан от високи постижения, лична отговорност и обществен принос в разнообразно общество. Нашият акцент върху международните и интердисциплинарни перспективи, интегрирането на знания с опит и тясното сътрудничество между връстници, преподаватели и персонал подготвя нашите студенти да подхождат етично и обмислено към сложните проблеми в света.

Вярваме, че хората се учат най-добре, като правят това. В нашите 50+ специалности, иновативни програми и ресурси в кампуса, Beloit гарантира, че студентите имат всяка възможност да изградят силни автобиографии и да допринесат за нашата по-широка общност.

Във всеки опит в Beloit са заложени възможности за студентите да бъдат ефективни комуникатори, творчески решаващи проблеми, продуктивни сътрудници и гъвкави в интелектуално и професионално отношение.

Свързаната общност на Beloit означава политики на отворени врати, повече наставници, отколкото талисмани, подкрепа за хора с различен произход, дълбоки традиции и неочаквани връзки с хора и места извън кампуса.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Beloit

    College Street,700, 53511, Beloit

    Въпроси