Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

Представление

Berea College предлага висококачествено образование на академично перспективни студенти с ограничени икономически ресурси. Той присъжда на всеки студент стипендия за обещание за обучение, така че никой студент от Berea никога не плаща обучение. Берея е първият междурасов и колежен образователен колеж на юг и непрекъснато се нарежда сред водещите колежи по либерални изкуства в страната.

Образователният опит на Berea предоставя на учениците знания и умения за добро ориентиране в света. Колежът предлага предизвикателна, но подкрепяща учебна среда. Независимо дали сте в класната стая, присъствате на свикване, стажувате, учите в чужбина или свързвате работата с академични цели, образователният опит наистина е като никой друг. Студентите имат възможности за учене с опит в класната стая и извън нея.

Опитът на Berea подхранва интелектуални, физически, естетически, емоционални и духовни потенциали, а заедно с тях силата да поеме смислени ангажименти и да ги превърне в действие.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Berea

    Chestnut Street,101, 40403, Berea

    Въпроси