Keystone logo
Beulah Heights University

Beulah Heights University

Beulah Heights University

Представление

Основана през 1918 г., Beulah Heights стана известна като една от най-старите и най-бързо развиващите се библейски институции. Разположен в красивия град Атланта, Джорджия, Beulah Heights University има за цел да предложи висше образование, основано на протестантската християнска традиция.

Beulah Heights е горд, че е признат за академичните си занимания и отдадеността си на християнската мисия. Beulah Heights University се гордее със своето наследство като институция за обучение на студенти, които се интересуват от учене на етично лидерство за министерството и пазара. Beulah Heights University (BHU) предлага на студентите учебна програма, която е съсредоточена в своите основни ценности библейска непогрешимост, почтеност, глобални мисии, посветен слуга и разнообразие, подходящи за християнско лидерство в множество арени.

Макар и сгушен в историческия район Грант Парк в столичната Атланта, Beulah Heights разширява обхвата си до четирите краища на земята. Beulah Heights възпитава лидерските умения на студентите, като ги излага на възможностите на международното министерство чрез програми за мисии и краткосрочни задгранични пътувания. Beulah Heights е структурирала своята програма за лидерство, за да предлага обучение по целия свят, като по този начин прави разлика в международен план в църквите, държавните структури и бизнеса. Освен това учебната програма е съобразена, за да изложи студентите на хуманитарни науки, науки, ефективни комуникативни умения и други професионални изследвания.

Местоположения

  • Atlanta

    Berne Street Southeast,892, 30316, Atlanta

    Въпроси