BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Представление

BFSU-SolBridge

Международното бизнес училище BFSU-SolBridge е създадено в съответствие с визията за създаване на наистина прогресивна и високо интегрирана бизнес образователна програма, която съчетава международен модел на бизнес обучение и задълбочено разбиране за китайската икономика. Кампусът, разположен в университета за чуждестранни студенти в Пекин (BFSU) в столицата на Китай, осигурява идеалното място за такава динамична програма, съсредоточена върху китайския бизнес и развиващите се отношения със западни и други нации. Тя се управлява от Международното бизнес училище (IBS) на BFSU.

BFSU-SolBridge International School of Business предлага на студентите най-подходящата и уникална комбинация от теми, посветена на съвременните китайски бизнес проблеми, китайската култура, азиатските ценности и модерната западна и американска бизнес практика и управление. Студентите се насърчават да се развиват като отговорни етични бизнес лидери, които решават спорни корпоративни проблеми със силна практическа и теоретична основа и културна чувствителност.

Всички класни инструкции и дискусии по съвременни бизнес въпроси се извършват на английски език, като се използва огромното знание и опит на нашия международен факултет. Освен това се следва интерактивен и приложен модел на обучение, за да се даде на студентите ценен практически опит в корпоративния свят.

Китайският език е част от учебната програма, за да помогне на студентите по-добре да разберат местната култура и икономика и да се възползват от възнагражденията за стаж и възможностите за намиране на работа в страната и чужбина.

Съобщението на Дийн

В съответствие с международната визия на Университета за чуждестранни проучвания в Пекин, която отдавна е основана още от основаването си преди близо 70 години, гордо сме се присъединили към силната международна школа по бизнес Solberg в университета Уошонг, Корея, за да създадем Международно училище по BFSU-SolBridge бизнес, уникално образователно предложение за студенти, желаещи да играят водеща роля в предстоящото световно господство на китайската икономика.

BFSU-SolBridge е идеално позиционирана, както географски, така и исторически, за да предложи на студентите максимална възможност да се потопи в най-обещаващата икономика в света, като същевременно спечели бизнес обучение от световна класа от лидери в международната бизнес общност.

Китай нарасна експоненциално през последните години с огромни валутни резерви, рекордни търговски и бюджетни излишъци и преки чуждестранни инвестиции, които го правят завистта на света. За да поддържа този силен темп на растеж, Китай призовава най-умните млади умове да се присъединят към успеха си и да преодолеят границите за изграждане на кариера с безгранични международни възможности.

В BFSU-SolBridge студенти от цял ​​свят се събират, за да споделят своята индивидуална култура, език и обичаи в англоезична среда и да се представят като световни граждани и международни бизнес лидери.

За мен е чест да имам възможността да ръководя BFSU-SolBridge International School of Business в тези вълнуващи моменти и се стремим да продължим усилията си за разработване на иновативна, прогресивна и силно интегрирана среда за бизнес обучение за отговорни бъдещи лидери.

Добре дошли в BFSU-SolBridge!

Пенг Лонг, доктор, професор

Президент на университета за чуждестранни студенти в Пекин

контакт

BFSU SolBridge-Международно училище по бизнес

Университет по чуждестранни изследвания в Пекин

Стая 905, Международна сграда, Университет по чуждестранни проучвания в Пекин

№ 19 Северно Xisanhuan Avenue, Haidian District, Пекин, 100089, Китай

Телефон: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

Имейл: [email protected]

Местоположения

Местоположения
 • Beijing

  Haidian District, Beijing, , Beijing

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Въпроси