Keystone logo
BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

Представление

Институтът за дизайн на Бевърли Хилс си е поставил за задача да служи на работодателите и техните общности, като подготви разнообразна и квалифицирана студентска популация, за да се превърне в отговорни професионалисти, отдадени на ученето през целия живот и оборудвани със стабилна академична основа и специфични за кариерата компетенции.

Beverly Hills Design Institute предлага иновативни, предизвикателни и гъвкави модни образователни програми за обогатяване на общността чрез творения, които повишават нивото на оригиналност, естетика, качество, интелигентност и изтънченост.

За да постигне тази цел, Beverly Hills Design Institute следва, предава и популяризира същността, принципите и концепцията на Висшата мода, преведени от изследванията на Красотата, Хармонията, Елегантността, Съвършенството и Уникалността.

Пазарът става все по-разнообразен, специфичен, персонализиран и насърчава микропазарите, насочени към отделни клиенти с нарастваща нужда от продукти, които отговарят по-добре на тяхната уникална личност.

Beverly Hills Design Institute отговаря на това искане, като подготвя изключително талантливи хора да станат високоспециализирани експерти и предприемчиви професионалисти през целия живот, които са способни на критично мислене, решаване на проблеми, анализ на пазара и бизнес проницателност, за да обслужват не само компаниите. всяко ниво на своята индустрия, но също така и да създадат своя собствена марка и да развият нишата на пазара, която идеално се вписва в тяхната уникална креативност.

Институтът за дизайн на Бевърли Хилс възпитава професионалисти с практически, ориентирани към студентите програми и иновативни техники на преподаване, фокусиращи се върху резултатите от обучението на студентите, които развиват увереност, чувство за принадлежност и цел.

В резултат на това Институтът за дизайн на Бевърли Хилс представлява семейство от художници, дизайнери, творци и лидери, които се овластяват взаимно и са посветени да донесат качество, ценности и просперитет в общността.

Местоположения

  • Beverly Hills

    Wilshire Boulevard,8484, 90211, Beverly Hills

    Въпроси