bib International College

bib International College

bib International College

Представление

Companion, Chanceneröffner, сила разработчик

Със започването на успеха: The bib International College предоставя практически възможности за обучение и за обучение в индустриите на бъдещето компютърни науки, бизнес, медии и дизайн игра. С нашата одобрено от държавата обучение ще ви придружава по пътя си: от центъра на образование, което технически колеж или гимназия с международния бакалавърската степен.

40 години успешно обучение

Нашите корени датират от 1972 - по това време пионерът компютър Heinz Nixdorf е основана на образователен център за обработка на информация професии. От днешна bib International College се появи. В тясно сътрудничество с реномирани компании и университети е помогнал за модерни игрища лигавника от самото начало. На нашите места Бергиш Гладбах, Билефелд, Хановер и Падерборн, ние сме далеч донесе повече от 30,000 възпитаници на пистата.

Нашият опит, нашата мрежа и близост до пазара, ние знаем точно какви умения са търсени от страна на бизнеса и образованието ни се съгласявате последователно върху него. Потенциалните работодатели го оценят. Обучението при нас с отлична репутация - и отваря вратата за много възможности.

индивидуална подкрепа

обучение си в bib International College не само ще ви вземат професионално по пътя към успеха, но забавно. За това ние предлагаме мотивираща, подобрява резултатите Lernumgebungund целенасочена индивидуална подкрепа.

Нашите преподаватели са също толкова квалифицирани като ангажира и да имат вашия успех винаги с оглед. С иновативни подходи и методи на обучение те осигуряват по-задълбочени технически познания. В допълнение, можете да помогнем на нашите проучвания треньори за ефективно и успешно да се научат и да ви съпътстват в личното развитие.

Не само за успеха на нашите възпитаници говори за качеството на нашето обучение. Като един от първите доставчици на обучение в Германия, ние имаме 1998 са получили сертификат в съответствие с DIN EN ISO 9001 и сл. На Дружеството на немски индустрия за насърчаване и сертифициране на системи за осигуряване на качество в професионалното образование (CERTQUA). Сертификацията се подновява на всеки три години; се представя ежегодно на проверка. За да се гарантира високо ниво на нашето обучение устойчиво, нашата управление за съответствие с централните образователни стандарти и последователна фокус върху нуждите на учениците и на пазара на качеството осигурява.

Всякакви въпроси: Тук можете да намерите допълнителна информация за bib International College .

Местоположения

Местоположения
 • Bergisch Gladbach

  Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

  • linkedin
  • facebook
  • youtube
 • Paderborn

  Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

  • facebook
 • Bielefeld

  Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

  • facebook
 • Hanover

  Freundallee 15, 30173, Hanover

  • facebook

Въпроси