© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Представление

В BIMM University предлагаме широка гама от курсове по модерна музика, сценични изкуства, филмово изкуство и творчески технологии за над 8000 студенти в 14 училища в Обединеното кралство, Ирландия и Германия. Имаме дългогодишен ангажимент да предоставяме най-високо качество на образованието в областта на творческите индустрии, което позволява на студентите да увеличат максимално своя кариерен потенциал.

В продължение на 40 години ние предоставяме на нашите студенти знанията и уменията, които са им необходими, за да отговорят на изискванията на творческите индустрии - и да завършат с усещането, че са готови за работа в индустрията. Отвъд академичния живот BIMM University предлага общност, изградена върху споделена страст, творчество и система от убеждения. Нашата приобщаваща култура е в основата на всичко, което правим, свързва ни и ни движи напред.

За BIMM университет

Университет за творческите индустрии

В продължение на 40 години BIMM University предоставя на нашите студенти знанията и уменията, необходими за посрещане на изискванията на творческите индустрии.

Като студент в BIMM ще станете част от уникална творческа общност с достъп до ненадминати връзки и реален опит в индустрията. Ще имате възможност да бъдете себе си и да учите в среда, която работи в тясно сътрудничество с индустриите, в които ще намерите своето място.

Ние проектираме нашето образование така, че да отговаря на нуждите на днешните и бъдещите творчески индустрии. Предлагаме курсове по музика, кино, медии и сценични изкуства. Нашите програми са признати за най-високо качество на преподаване и са високо ценени от работодателите в бранша.

Предефиниране на образованието в творческите индустрии в полза на всички

В университета BIMM се обучават над 8000 студенти от 100 различни държави. Гордеем се с разнообразната си общност от служители и студенти, в която сътрудничеството и работата в мрежа са в основата на нашата етика.

BIMM вдъхновява следващото поколение професионалисти в индустрията чрез създаването на приобщаващи и креативни учебни среди, които премахват бариерите и създават възможности за равноправно участие в творческите индустрии.

Местоположения

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

  • Dublin

   62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

   • Birmingham

    93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

    • Manchester

     Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

     • London

      Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

      • Bristol

       25 King Square, BS2 8JN, Bristol

       • Berlin

        Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

        • Essex

         Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

         Програми

         Въпроси