Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Представление

Университетът Бингхамтън, щатски университет на Ню Йорк (SUNY), е държавният университет №1 в Ню Йорк и наскоро беше обявен от Forbes за един от "новите университети". Ние сме среден по големина университет с 18 000 студенти и докторанти, включително над 1500 чуждестранни студенти от над 100 държави. Бингхамтън предоставя образование от най-висок клас в шест училища и над 130 академични програми, с няколко ексклузивни програми за отличници и възможности за научни изследвания на световно ниво за студентите във всяка специалност.

В кампуса винаги има какво да правите с 21 отбора от първа дивизия на NCAA и 450+ студентски клубове и организации. Университетът Бингхамтън е разположен сред живописни хълмове, само на няколко минути от оживения център на града, където студентите могат да се запознаят с изкуствата, местните ресторанти и професионалния спорт. Намираме се само на няколко часа път от големи градски центрове като Ню Йорк, Бостън и Торонто, а нашият награждаван кариерен център свързва студентите с възможности в цялата страна и по света.

Binghamton предлага безброй ресурси за подпомагане на учениците да учат и да се отличават както в класната стая, така и извън нея. В комбинация с достъпна цена, Binghamton University последователно печели класация с най-добра стойност сред американските университети.

Местоположения

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Въпроси