© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Представление

Binghamton University, State University of New York (SUNY), е публичен университет №1 в Ню Йорк и №52 в САЩ (Forbes, 2023 г.) и постоянно е класиран с най-добра стойност сред 50-те най-добри държавни университета в страната (Новини на САЩ & Световен доклад). С 18 000 завършили и бакалавърски студенти, шест училища и над 130 академични програми, Binghamton съчетава атмосферата на средно голяма институция с ресурсите на голям изследователски университет. Има няколко изключителни програми за отличие и възможности за научни изследвания за студенти във всяка специалност. Binghamton се намира в Ню Йорк в кампус, сгушен сред живописни хълмисти хълмове, но само на няколко часа от големите градски центрове като Ню Йорк, Бостън и Торонто.

Нашите шест жилищни общности са мястото, където ще живеете и ще създавате приятели в подкрепяща, силна мини-общност в рамките на по-големия университет. Всяка общност има своя собствена трапезария, индивидуалност и традиции. Град Бингамтън е на кратко разстояние с кола и студентите могат да се возят безплатно в автобуса, за да се насладят на изобилие от местни ресторанти, професионални спортове, изкуство и развлечения. Binghamton гарантира, че нашите ученици са в безопасност. Всички врати на общежития се заключват 24 часа, което изисква достъп с ключ-карта; има полицейско присъствие в кампуса и система за спешна комуникация.

С 21 отбора на NCAA Division I, множество клубни спортове и вътрешни отбори, плюс 450+ ръководени от студенти организации и клубове, винаги има какво да правите! Награденият център за кариерно развитие дава значително предимство на студентите в Бингамтън, когато завършат. Повече от 1800 работодатели набират студенти от Binghamton всяка година, включително Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung и много други.
Ние вървим над и отвъд заедно. Психолог или икономист, биолог или инженер, вие ще станете всичко друго, но не и обикновен и ще завършите, подготвени да посрещнете предизвикателствата на утрешния ден и да направите положителна промяна в света.

Binghamton University е водещ държавен университет.

Имаме академична култура, която е строга, съвместна и смело иновативна. Нашият кампус е пример за най-добрия вид изживяване в публичния университет: богато разнообразие от студенти, активен социален живот и дълбока ангажираност в общността. Всеки от нашите ученици, като вас, носи специфична визия и набор от таланти, за да създаде уникална перспектива. Те са изследователи и новатори; те са нетърпеливи за предизвикателства и готови да запретнат ръкави.

Степен, която ще ви отведе на място!

Binghamton има един от най-добрите нива на завършване на 4-годишно обучение (73%) в Съединените щати и най-добрият сред училищата на SUNY. Това означава спестявания! Като завършите за 4 вместо за 5 години, ще спестите поне $30 000!

Акредитации

 • Комисия за висше образование на средните щати (MSCHE)
 • Нашите професионални училища и програми са напълно акредитирани от техните професионални организации за акредитация.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Акредитации

  Акредитирано по AACSB

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Въпроси