Keystone logo
Binghamton University, State University of New York гръцки и латински (BA)
Binghamton University, State University of New York

гръцки и латински (BA)

Binghamton, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 7070 *

На територията на колежа

* за жители на щата Ню Йорк | за жители извън щата и международни жители - $26,160

Представление

Програмата за класически изследвания, гръцки и латински е предназначена да осигури задълбочено и строго обучение по старогръцки и латински, основните езици и литератури на древния средиземноморски свят и извън него. Нашите специалности са намерили врати за тях в различни области: преподаване, стипендии (включително докторска работа по класически изследвания, археология и т.н.) и кариери от всякакъв вид. Специализирайки се в един от двата езика, старогръцки или латински, студентите, записани в тази специалност, вземат най-малко четири семестъра на този език плюс поне два семестъра на другия. Тяхната програма е закръглена с курсова работа по древна цивилизация, история, култура и т.н.

Проучване в чужбина по древни средиземноморски изследвания

Спонсорираните от университета Бингамтън възможности за обучение в чужбина са достъпни за студенти по древни средиземноморски изследвания в Рим, където има ръководена от факултета програма, съсредоточена около римската археология и изкуство. Студентите, които се интересуват от програма за обучение в чужбина или археологическо теренно училище, трябва да се консултират с директора на отдела за бакалавърска степен, както и с други преподаватели по древни средиземноморски изследвания, особено за предварително одобрение на признаване на кредити и трансфер на кредити.

Стажове, възможности за научни изследвания и други

Възможностите за стаж могат да отразяват вашите по-големи интереси, като правни, медицински, правителствени или бизнес, и дори могат да включват опит в училище по археология.

Обучението в чужбина е силно препоръчително.

Стипендии и финансиране

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси