Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Представление

За BGU

Тук, в Bishop Grosseteste University (БГУ), ние обучаваме студенти в историческото сърце на град Линкълн в продължение на 150 години, разположен в красиво зелен и приятен кампус само на няколко минути пеша от катедралата Линкълн, замъка и стар римски град. Ние сме разположени в кампус за един сайт, така че почти всичко, от което се нуждаете, е близо, независимо дали това са вашите преподаватели, ваши приятели, вашите лекции или местата, в които обичате да почивате.

Започнахме живота през 1862 г. като английски учителски колеж за жени. За да отбележим стогодишнината си през 1962 г., името ни беше променено, за да включи сегашното заглавие „епископ Гросетесте“, в чест на Робърт Гросетесте, учен от тринадесети век, философ, педагог и епископ на Линкълн (така че той е този, на когото трябва да благодарите за дългото име!). През 2012 г. постигнахме пълен статут на университета и оттогава не се връщаме назад. Виждали сме много неща да идват и заминават от 1862 г., но никога не сме спирали да осигуряваме първокласно образование и да оказваме висшисти от висок калибър, които излизат в света и променят живота на хората към по-добро.

През последните години претърпяхме експлозия от растеж в много области, оставайки малък и приятелски университет, като същевременно разширяваме и развиваме портфолиото си от курсове в по-вълнуващи нови области от всякога. Все още считаме себе си за експерти в образованието - в крайна сметка го правим повече от 150 години - но нашите преподавателски курсове сега са заедно с вълнуващ набор от други дисциплини. В момента ние обучаваме над 2000 студенти в широк спектър от предмети - в рамките на непрекъснато разширяващото се студентско портфолио, нашите традиционни маршрути за обучение на учители PGCE, основани на работа фондации, магистърски курсове и дори докторско обучение (и много повече между тях). Гордеем се с това, че сме подкрепяща общност, винаги се стремим да подобрим живота на нашите студенти.

Изключително се гордеем с факта, че през последните 150 години ангажиментът ни към първокласното образование остава последователен. Нашите студенти са едни от най-щастливите във Великобритания, което е изключително важно за нас. Наистина се интересуваме от нашите студенти и се стремим да ги подкрепяме през целия им процес на обучение, от кандидатстване до завършване. Животът след BGU е изключително важен и ние предлагаме много различни методи за подкрепа за бъдещата ви кариера по пътя.

Нашият красив кампус

Ние сме много горди от нашия кампус. Тук сме от много време, развиваме се и се разрастваме с града около нас. Непрекъснато се стремим да правим подобрения, за да гарантираме, че BGU е отлично място за учене, живот, работа и релакс. През последните години ние изградихме и преобразихме много елементи от нашия кампус, за да гарантираме, че времето на нашите студенти с нас ще бъде възможно най-стимулиращо, интересно, релаксиращо и възнаграждаващо.

Някои от нашите сгради датират от 1840 г. и се използват и до днес. Ние допълваме тези изящни викториански сгради с чисто нови пространства за преподаване и учене, осигуряващи примамлива комбинация от старо и ново, интимно и просторно. Нашата модерна библиотека и чисто нови модерни учебни кабинети ще гарантират, че нашите студенти имат най-добрите възможности за своето време тук.

Но, разбира се, академичната страна на нещата е само една част от изучаването за степен. Нашите студенти също трябва да се уверят, че университетът им може да задоволи нуждите им от глад, жажда и забавление - за щастие, ние сме го покрили! С места в кампуса да ядете, пиете, почивате, да срещате приятели, да общувате, да гледате най-новите филми и да упражнявате, ние със сигурност успяваме да опаковаме много в нашия кампус, за да ви държи заети!

Нашето ЗЛАТНО оценяване

Нашето преподаване е получило най-високата възможна оценка в първата по рода си оценка на ръководената от правителството рамка за преподаване на отлични постижения (TEF), оценка, която беше присъдена само на първите 26% от университетите в Обединеното кралство. Това показва, че нашите студенти получават същия висок стандарт на образование в БГУ, както в други водещи университети като Кеймбридж и Оксфорд.

Винаги сме се стремили да предоставяме отлично преподаване и учене тук в БГУ и сега имаме наградата да го докажем. Това означава, че пристигащият студент може да бъде сигурен, че пристигането им да учи в БГУ ще им осигури образованието с възможно най-високо качество.

Съдийската комисия призна и подчерта силните страни на BGU и в трите елемента на TEF - а именно качеството на преподаване, средата на обучение и резултатите от студентите. Тяхното писмено изявление даде висока оценка на „персонализирания подход на БГУ с висококачествена поддръжка“ и коментира изключителната подкрепа, която се предлага в БГУ, което гарантира „студентите от всички среди да постигнат отлични резултати“.

Невероятно се гордеем с това признание за нашите преподавателски постижения и ще продължим да предоставяме първокласно образование на всички наши ученици.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Нашите висши работници

Процентът на заетост на нашите завършители е постоянно висок. През 8 от последните 10 години бяхме начело в страната по пригодност за заетост и по-нататъшно обучение една година след дипломирането - никой друг университет в страната не може да се похвали с това! Разбира се, ние смятаме, че нашите студенти са фантастични от момента, в който пристигнат в кампуса, но ние се стремим да предложим колкото се може повече подкрепа през цялото им време тук, за да им помогнем да станат възможно най-удобни за работа.

Нашите курсове са пригодени да помагат на студентите да подготвят живота си след дипломирането. Това може да бъде чрез разположения в настройки, свързани с тяхната област, или чрез време за поддръжка, предлагано в рамките на университета. Ние също се опитваме да поддържаме по-малки размери на нашия клас, за да дадем възможност за по-персонализирано обучение.

Ние също така предлагаме на студентите възможността да участват в нашата награда за работоспособност, която е предназначена да им помогне да станат напълно подготвени за работната среда до завършването им, като натрупат ценен опит по пътя. Те печелят точки, като участват в допълнителен трудов стаж, доброволческа работа, работа на непълно работно време и ваканция, посещават съответните семинари и лекции за награждаване с пригодност за заетост и участват в дейности в университета.

Нашите щастливи ученици

Тук в БГУ нашите студенти са сред най-щастливите в Обединеното кралство и те обичат да учат тук - доказано от факта, че имаме постоянно високи оценки за удовлетвореност на студентите в Националното проучване на студентите. Смятаме, че има редица причини защо нашите студенти са толкова щастливи. Може да се стигне до отличните удобства, които имат тук, в кампуса, подкрепата, която получават, преди дори да са започнали да учат тук, или този факт, че продължават да получават тази подкрепа до дипломирането и след това!

Точно тук, в кампуса, ние разполагаме с широка гама от удобства, вариращи от нашето собствено кино, кафенета и фитнес зала до специфични за обекта модерни съоръжения, като чисто новата лаборатория по археология и бизнес център ( да не говорим за нашия театър, лаборатория за изпълнение на човека и много повече освен това). Нашите студенти се ползват пълноценно от тези съоръжения по време на своето обучение тук с нас и ние винаги търсим да подобрим нашия кампус и какво можем да предложим.

Наистина ни е грижа за нашите студенти, така че се стремим да ги подкрепяме през целия период на обучение, от кандидатстване до завършване. Животът след BGU е изключително важен и ние предлагаме много различни методи за подкрепа за бъдещата ви кариера по пътя.

Нашето бъдеще

Ние сме смели, разширяваме хоризонтите си и търсим да подобрим живота на всички наши ученици. Най-новата ни университетска стратегия очертава как възнамеряваме да предоставим портфолио от курсове, което е не само привлекателно за студентите, но и напълно ги оборудва за света на работата или по-нататъшното изучаване. През последните години създадохме нови попълнения в нашия кампус (например чисто новият ни най-модерни гъвкави учебни пространства в Констанс Стюарт Хол) и разработихме набор от нови курсове (Консултации, Социология, Здравеопазване

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Нашата визия

Bishop Grosseteste University се ангажира да бъде лидер в обучението, да вдъхновява отлични постижения и да обогатява живота на своите студенти и персонал и на общностите, които обслужва.

Нашата мисия

Вдъхновена от фондацията на Университетската църква, нашата мисия е:

  • Excel в преподаването, обучението и изследванията
  • Дайте възможност на всички студенти да постигнат най-високия възможен стандарт в избраната от тях област на обучение
  • Осигурете възможности за обогатяване на живота на нашите студенти
  • Признайте стремежа и постиженията и осигурете възможности за саморазвитие
  • Насърчаване на етос, в който индивидите се ценят и се отбелязва разнообразието
  • Да развиваме продуктивни партньорства за разширяване и задълбочаване на нашия външен принос на регионално, национално и международно ниво

Местоположения

  • Lincoln

    Longdales Road Lincoln Lincolnshire LN1 3DY, , Lincoln

Въпроси