Keystone logo
Bishop Grosseteste University Бакалавърска степен по бизнес
Bishop Grosseteste University

Бакалавърска степен по бизнес

Lincoln, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12 690 / per year *

На територията на колежа

* 9 250 британски лири - студенти от Обединеното кралство / ЕС на пълен работен ден, 2313 британски лични - непълен работен ден за 30 кредитни модула, 1542 британски лица - задочно обучение на 20 кредитни модула; £ 11 820 - международни студенти

Представление

Преглед

Този курс ви позволява да изучавате Бизнес като единствена степен на отличие, като ви дава задълбочени познания по темата.

Учебният бизнес в БГУ ви предлага вход във вътрешното функциониране на организациите по местен, национален и международен начин. Нашата централна философия е да вградите вашето учене за бизнеса в реални условия, като същевременно подкрепяте вашите развиващи се академични знания и разбиране на теории и модели на бизнес практика.

Ключови факти

 • Награда: BA (отличия)
 • UCAS код: N100
 • Продължителност: 3 години
 • Начин на обучение: Пълен работен ден
 • Начална дата: септември
 • Награждаваща институция: Bishop Grosseteste University
 • Институционен код: B38

Изисквания за вход

 • Обикновено ще ви трябват 96 -112 UCAS тарифни точки (от максимум четири квалификации за напреднали нива).
 • Ние приветстваме редица квалификации, които отговарят на това изискване, като A / AS нива, BTEC, курсове за достъп, международен бакалавър (IB), Cambridge Pre-U, разширен проект.

128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Стипендии

Налични са стипендии, покриващи до 50% от таксата за обучение.

Процес на кандидатстване

За да кандидатствате за стипендия на BGU, първо трябва да кандидатствате и да ви бъде предложено място в една от нашите програми. След като получавате оферта за програма, трябва да попълните формуляра за кандидатстване, наличен на училищния уебсайт.

Ще бъдете помолени да определите за каква стипендия кандидатствате и като част от процеса кандидатите ще бъдат помолени да опишат своите академични постижения, подходящ професионален опит и / или кариерна цел. Кандидатите трябва също да се позовават на всяка друга информация, която подкрепя тяхното приложение. Това може да включва, но не се ограничава до:

 • Академични заслуги - Изискванията за влизане в курса са изпълнени, включително изискванията за английски език, резултатите от изпитите, преписи, справки, академични награди или награди.
 • Кариерни стремежи - кандидатите трябва да ни кажат за избраната от тях кариерна цел и техните стремежи да допринесат за избраната от тях област. Кандидатите трябва да установят приложимостта на предложения академичен курс за неговите кариерни планове.
 • Финансова нужда - Кандидатите трябва да обяснят своето финансово състояние и как възнамеряват да покрият останалите разходи, ако кандидатстването им бъде успешно. Дори при стипендия кандидатите ще трябва да докажат, че могат да покрият разходите си за пребиваване в Обединеното кралство, за да отговорят на изискванията за виза от ниво 4.
 • Въздействие върху развитието - Кандидатите трябва да обяснят как планират да използват своето проучване за развитие и принос към обществото в собствената си страна. Кандидатите следва да докажат какъвто и да било предишен ангажимент към дневния ред за „развитие“ чрез участие в съответните проекти.
 • Извънкласна дейност - Кандидатите трябва да предоставят доказателства за дейности, което е подобрило техните абитуриентски качества, например примери за доброволчество, лидерство, благотворителна дейност.

Формулярите за кандидатстване трябва да бъдат попълнени и изпратени на [email protected] и да бъдат ясно обозначени „Заявка за международна стипендия“ в темата.

Докато BGU предлага този набор от стипендии, той не може да гарантира, че кандидатурата ви за такава ще бъде успешна. Процесът на кандидатстване за стипендия е конкурентен и BGU си запазва правото да не предоставя стипендии на тези, които представят доказателства за горните критерии, ако заявлението не е с необходимото качество.

Всички отпуснати стипендии ще бъдат валидни за целия живот на програмата, за кандидат-специализанти това е една година, а за кандидат-студенти - три години.

За курса

Нашата програма за бакалавърска степен (отличия) ще ви позволи да развиете задълбочено разбиране на широкия спектър от свързани с бизнеса теми чрез съгласувана гама от модули, които ви позволяват да усъвършенствате и надграждате своите знания, умения и разбиране, като преминавате през всяка година ,

Ще научите как бизнесът развива стратегическото мислене, как функционират оперативно и какво трябва да обмисли, за да гарантира, че е рентабилен и продуктивен. Всяка година от степента надгражда тази преди; в първата година се фокусирате върху разбирането на основите на бизнеса, включително икономиката и финансите, лидерството, развитието на бизнес идеи и начина на управление на бизнеса. През втора година задълбочавате знанията си за конкретни елементи от бизнес практиката като управление на човешките ресурси и маркетинг. През трета година акцентът е върху разширяването на вашите знания и умения към по-широкия свят, а вие ще вземете предвид психологията на организациите и какво лидерство за променящия се свят, както и как предприятията от всякакъв размер трябва да разработят своята корпоративна стратегия. Освен това ще разширите разбирането си за международната перспектива, като разгледате предприемачеството в по-широк контекст.

В този курс вие имате шанса да развиете опит в реалния свят, като поемете собствеността върху собственото си обучение и проектирате и управлявате бизнес проекти, фокусирани върху интересуващи ви области. С напредването на всяка година от степента имате възможност да извършвате тази работа на местно, национално или международно ниво с редица бизнес и академични мрежи на BGU.

Дипломата за бакалавърска степен (отличие) също е начертана на CMI диплома от ниво 5 по мениджмънт и лидерство, което ви дава възможност да увеличите степента си с професионална квалификация, ако решите да го направите; за повече информация относно разходите за това, моля свържете се с ръководителя на програмата.

Доставка

В БГУ няма метод за преподаване с един размер за всички - ние оформяме методите си така, че да отговарят на всеки предмет и всяка група, съчетавайки най-добрите аспекти на традиционното университетско преподаване с иновативни техники за насърчаване на участието на студентите и интерактивността.

Ще бъдете обучавани по най-различни начини, от лекции, уроци и семинари, до практически работилници, курсови работи и на базата на работа. Малките групови семинари и семинари ще ви дадат възможност да прегледате проблемите, повдигнати в лекциите, и ще се очаква да проведете независимо проучване.

Настаняването е ключова част от изучаването на степен в БГУ. Те осигуряват обогатяващ опит за обучение, за да приложите уменията и знанията, които ще спечелите от курса си, и по този начин да дадете ценен опит в реалния свят, за да засилите кариерата си.

Оценяване

Признаваме, че хората идват от широк спектър от опит и опит, затова използваме разнообразни стратегии за оценка на нашите курсове.

Кариера и по-нататъшно обучение

Шест „атрибути за завършил“ са вградени във всички програми на BGU и всички студенти ще получат награда заедно със своята степен. Студентите имат възможност да получат награда от по-високо ниво, като предприемат възможности за допълнителни дейности и обучение.

122572_rsz_graduate-attributes-just-circle.png

Всеки атрибут на дипломиран специалист е създаден да ви помогне да придобиете умения, които ще ви разделят. Те са вградени във вашите образователни програми, но за да спечелите наградата за отличие, можете да изберете да предприемете редица допълнителни дейности.

Наградата за съвършенство ще ви помогне да:

 • Увеличете личното си развитие чрез придобиване на нови умения
 • Бъдете признати за постиженията си
 • Участвайте в дейности, запознайте се с нови хора и се забавлявайте!

поддържа

Ученето в БГУ е ориентирано към студентите преживяване. Персоналът и студентите работят заедно в приятелска и подкрепяща атмосфера като част от интимната общност на кампуса. Ще познаете лично всеки член на персонала и ще се почувствате уверени, че се обръщате към тях за помощ и съвет, а служителите ще ви разпознаят, не само поглед, а като индивид с уникални таланти и интереси. Ние ще бъдем там, за да ви подкрепим, лично и академично, от въвеждането до завършването.

Приемане

За училището

Въпроси