Keystone logo
© Booth University College
Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Представление

Университетски колеж Бут

Разположен в Уинипег, Манитоба, Канада, Booth University College е християнска институция, вкоренена в 156-годишната история на Армията на спасението за посрещане на нуждите на най-уязвимите в обществото. Дълбоко ангажирани със социалната справедливост, ние съчетаваме християнската вяра и строгата стипендия със страст към службата. Нашият подход към ученето е закотвен в академичните постижения и се основава на визия за надежда, социална справедливост и милост за всички.

В днешния променящ се свят учениците трябва да владеят литература, философия, история, религия, изящни изкуства и социални и физически науки. С тази основа, нашите студенти са подготвени да преследват знания в избраната от тях област на експертиза. Независимо дали тази област е хуманитарна, обществена или професионална степен, излагането на широк спектър от човешки знания прави нашите възпитаници по-добри хора и граждани. Интегрирането на това знание в християнския мироглед подготвя нашите ученици да изследват неговите граници със смелост и ангажираност. С наставничеството на отдадени преподаватели и инструктори, ние очакваме нашите студенти да се справят с най-трудните и сложни проблеми на нашето време с надежда и увереност.

Нашият ангажимент – Образование за по-добър свят

Ангажиментът на Booth University College е да осигури образование за един по-добър свят. Ние обучаваме учениците да разбират сложността на нашия свят, като развиват знанията и уменията, необходими, за да бъдат активни участници в обществото и да знаят как християнската вяра ги принуждава да донесат надежда, социална справедливост и милост в света. Ние надхвърляме подготовката на студентите за кариера. Ние ги подготвяме и вдъхновяваме да излязат и да окажат положително въздействие върху своите общности и света около тях.

Като християнски университетски колеж, нашата мисия е оформена от библейския реализъм, който признава, че светът, макар и създаден от Бог и надарен с Неговата доброта и красота, е дълбоко обезпокоен. Наред с богатството на този свят и достойнството на човешкия живот, ние признаваме, че живеем в свят, който не отговаря на славата, в която е създаден.

Искаме нашите ученици да видят красотата на света, но и да бъдат информирани за предизвикателствата на живота заедно на тази планета. Тези предизвикателства на среда в дълбоко бедствие, представени от общества и социални системи, които са ненаситни в апетита си за „много и много“, и предизвикателствата на несправедливостта, произтичащи от личния интерес, се разрастват.

Като християнска образователна институция, ние изследваме света такъв, какъвто е, с неговата смесица от блясък и насилие, отчаяние и надежда, несправедливост и копнеж да станем по-добри. Голяма част от нашата съвместна работа е усилие да разширим нашето разбиране отвъд това, което винаги сме мислили, знаели или вярвали.

Но като християнски университетски колеж е наложително да правим нещо повече от това просто да разбираме света такъв, какъвто е. Трябва също така да погледнем отвъд това, което съществува в момента, отвъд ограниченията на момента и да си представим един по-добър свят. Трябва да подготвим нашите ученици не само да идентифицират и разберат предизвикателствата на настоящето, но и да предвидят решения за бъдещето; не само да обясняваме защо светът е такъв, какъвто е, но и да работим, за да го направим по-добър; не само да утеши страдащите, но и да излекува раните им.

Образованието за по-добър свят е наш ангажимент и е централно за мисията на Booth University College по тази причина. Нашата цел е да образоваме нашите ученици, така че да могат да живеят живот, който е информиран от дисциплината на умовете им и трансформиран от християнската вяра. Искаме да подготвим нашите ученици да имат желание и способност да работят усилено, за да доближат този по-добър свят.

Мисия

Университетският колеж на Уилям и Катрин Бут, християнски университетски колеж, вкоренен в уеслианската богословска традиция на Армията на спасението, съчетава християнска вяра, строга стипендия и страст към службата. Университетският колеж обучава студентите да разбират сложността на нашия свят, да развиват знанията и уменията, необходими, за да бъдат активни участници в обществото и да знаят как християнската вяра ги принуждава да внесат надежда, социална справедливост и милост в нашия свят.

Визия 2020: Пътят към стратегическия план на Booth UC

Възнамеряваме да превърнем нашата мисия в нещо повече от думи и в реалност. За да постигне това, Booth University College е идентифицирал шест стратегически инициативи. Подробно в нашия стратегически план, който ще следва през следващите години.

Стратегически инициативи

 • Разрастване на нашия университетски профил
  • След като се превърна в университетски колеж, Booth UC ще продължи да се развива като малък университет чрез внедряване на нови програми, увеличаване на преподавателския състав, подобряване на услугите и повишаване на репутацията си на предпочитан християнски университет с жизнена култура на учене. Ключът към това развитие ще бъде преследването на членство в Асоциацията на университетите и колежите на Канада (AUCC), подходящ орган за акредитация и една последна промяна на името на „Университет Буут“.
 • Подобряване на студентския опит
 • Booth UC ще наблегне на холистичния студентски живот чрез интегриране на учебни и допълнителни учебни програми, за да предостави на студентите живи, трансформиращи преживявания. Ние ще работим целенасочено, за да развием висшисти, които водят балансиран, иновативен живот.
 • Създаване на училище за продължаващо обучение
 • Чрез развитието на Училище за продължаващо обучение и други инициативи, Booth UC ще се превърне в център за развитие на лидерството на Армията на спасението, обучение и образование за офицери (след CFOT), нает персонал и непрофесионални членове. Ще продължим да създаваме възможности, които осигуряват продължаващо обучение на хора и организации извън Армията на спасението.
 • Вграждане и поддържане на християнската вяра, служба, надежда, справедливост и милост
 • Като християнски университетски колеж, Booth UC ще фокусира енергия и ресурси върху обучението на студентите в християнската вяра и с оглед на служба чрез внасяне на надежда, справедливост и милост в свят, характеризиращ се с отчаяние, несправедливост и отмъщение.
 • Увеличаване на участието ни
 • Booth UC ще разработи всеобхватна и дългосрочна стратегия за управление на записването, която набляга на набирането и задържането на студенти, което в крайна сметка ще доведе до непрекъснат ръст на записването на повече от 500 студенти до 2020 г.
 • Укрепване на ресурсите за постигане на нашата мисия
 • Booth UC ще поддържа проактивен подход към разработването и ангажирането на отличен персонал и преподаватели чрез култивиране на силни връзки с донори и разработване на съоръжения за обслужване на нарастващо студентско население.

Визия 2020: Пътят към университета Бут

Сър Исак Нютон веднъж каза: „Ако съм виждал по-далеч, то е като съм стоял на раменете на гиганти.“

Изготвянето на визия за университетския колеж Booth изисква да погледнем отвъд това, което е точно пред нас, за да си представим какво може да бъде. Трябва да отделим време, за да се издигнем над вихъра на ежедневните операции, за да мислим по-широко и по-задълбочено за това, което Бог прави в и чрез Университетския колеж Бут. Трябва да постигнем яснота накъде отиваме. Трябва да имаме цел пред себе си.

За да постигнем това, ние застанахме на раменете на гигантите, които са отишли преди нас, тези, които поставиха основите на Booth University College. Ние застанахме на раменете на преподавателите, персонала, студентите, възпитаниците и дарителите - минали и настоящи - които са дали толкова много на Booth UC.

Сега, след като направихме това, можем да видим по-ясно къде Бог ни води след това. Ние си представяме Booth UC като християнски университет, който е дълбоко основан на Уеслианската теологична традиция на Армията на спасението. Ние си представяме Booth UC като институция, в която стипендията, християнската вяра и службата са обединени. Мечтаем за Booth UC като едно от средствата, чрез които Бог ни въвежда в един по-добър свят.

Вълнуваме се да го споделим с вас и да начертаем курса, който ще ни отведе там. Не можем да превърнем тази визия в реалност със собствените си сили. Вече изпитваме Божието благословение върху нашите начинания и се нуждаем от вашата подкрепа, за да ни помогнете да продължим напред.

Статистика

  Приемане

  Кандидатстване в Booth University College

  Няма такса за кандидатстване за канадски и американски студенти, така че защо да чакате? Кандидатствайте онлайн с тези лесни стъпки.

  • Решете програма
  • Прегледайте изискванията за прием
  • Разгледайте нашите стипендии и награди, за да видите за какво отговаряте
  • Попълнете вашата кандидатура онлайн. Не забравяйте да качите всички необходими документи
  • Уредете вашите официални преписи да бъдат изпратени до приемната служба

  Стипендии и финансиране

  Крайна дата за записване
  Scholarships at Booth UCApril 30, 2023

  Местоположения

  • Winnipeg

   Webb Place,447, R3B 2P2, Winnipeg

   Въпроси