Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Представление

Botho университет е създадена през 1997 г. и бързо се разви през годините да стане водеща мултидисциплинарен висококачествено висше образование доставчик. Botho университет е един от първите местни висши учебни заведения в Ботсвана да бъдат акредитирани от Съвета за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР). Всички програми са одобрени от квалификационна орган на Ботсвана (BQA) и Съвета за висше образование (CHE) в Лесото. Botho университет в момента предлага програми чрез четири факултета именно Факултет Бизнес и счетоводни, Факултет Компютърни системи и технологии, Факултет по инженерство и приложни науки и Факултет по педагогика и дистанционно обучение. Всички наши програми са разработени с входове от индустрията по този начин нашите възпитаници са готови да се удари в земята протичане. В момента предлагаме квалификации от ниво сертификат за ниво степен магистър с планове в място за докторски програми, за да се разточва много скоро. С над 6000 студенти и почти 500 членове на персонала и расте, Botho университет е динамичен и вълнуващ място да бъде.

Botho университет също предлага разнообразна гама от програми за специалисти и организации в експлоатация. Под Факултета по педагогика и дистанционно обучение, има над 200 краткосрочни програми за професионално развитие, които могат да бъдат персонализирани да отговарят на изискванията на клиента. Botho университет също е forayed в програми за дистанционно обучение, с нашата първа партида от студенти за дистанционно обучение, започващи класове в февруари 2015. В момента се намира в четири различни кампуса, разположени в Ботсвана - Габороне, Франсистаун и Maun - и Лесото - Масеру.

стратегически фокус Botho университет е да се увеличи студент разнообразие чрез привличане на чуждестранни студенти. Отделно от Ботсвана и Лесото, ние вече имаме няколко студенти от други страни в региона, като например Южна Африка, Намибия, Зимбабве, Замбия, Демократична република Конго, и Етиопия, наред с други. Botho университет също има редица международни партньорства с утвърдени международни институции като Университета на Венда в Южна Африка, Teesside University във Великобритания, Университета в Охайо, Черно Хилс държавен университет и Държавния университет Уейн в САЩ, Indian School на мините и Manipal университет в Индия. Студентите, които учат с Botho университет имат огромната възможност да се възползват от тези международни партньорства чрез нашите програми за обмен на студенти. Нашите студенти са започнали копка стажантски проекти в Индия и са пътували до САЩ и Великобритания набира международна експозиция, всички са част от нашето огромно внимание върху възпитаник на пригодността за заетост.

Botho университет твърдо вярва в предоставянето на своите студенти с по-добра среда за обучение. Ние сме непрекъснато инвестира в отлична инфраструктура и най-новите технологии, задвижван учебни ресурси. Нашата кампус в Габороне е добре известно за това, че на международните стандарти и на много национални и международни събития са били държани в нашите офиси се дължи на качеството на съоръженията, включително престижните африкански младежки игри през 2015. предстоящия ни кампус в Франсистаун вече вземане заглавия за правилните причини и планове са в напреднал етап за изграждане на кампус в Maun, както добре.

Академик строгост комбинира с високи постижения във всички извънкласни дейности, гарантира, че завършилите Botho университет притежават мощен комбинация от умения. Ние сме един от най-добрите класира спортни институции в Ботсвана след като спечели всички топ отличия и първенства в страната. Това не е изненадващо, като се има предвид факта, че имаме обширни спортни съоръжения за баскетбол, нетбол, волейбол, футбол и шах.

Botho университет се задвижва от основните ценности на високи постижения, лидерство и иновации, и има за цел да се превърне в център за високи постижения в областта на висшето образование и двигател за положителните социални промени. Нашият фокус върху качеството доведе до Botho университет стане единственият университет в Ботсвана с BOS ISO 9001: 2008. С една безупречна репутация за качество на пазара, завършили Botho университет са водещи на начина, по трансформиране на икономиката.

Визия

Botho университет се стреми да бъде център за високи постижения, иновации и лидерство в областта на висшето обучение и двигател за положителен социален и икономически промени.

Мисия

Работа със силна финансова и жизнеспособен бизнес модел, BU ще осигури качеството на образователния опит, непрекъснато за бенчмарк на национални и международни академични стандарти за производство на добре закръглени, за наемане на работа възпитаници на световния пазар.

Местоположения

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Въпроси