Keystone logo
Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Представление

С богата 125-годишна история, Buckinghamshire New University предлага висококачествени програми, насочени към заетостта, в широк спектър от предметни области, включително:

 • изкуство, дизайн и изпълнение
 • бизнес, право и компютърни технологии
 • здравеопазване и социална работа
 • медии и творчески индустрии
 • кърмене и съюзническо здраве
 • пилотно обучение, управление на туризма и управление на летищата
 • устойчивост и охрана на сигурността
 • спорт, социални науки и психология.

Определени сме в топ 25 на университетите за качество на преподаване от Ръководството за добро университетско обучение през 2021 г., заедно с 98% степен на заетост на завършилите (HESA 2020), съвременни съоръжения и 3 -те най- добри студентски съюза (NSS) 2020) , имаме всичко, от което се нуждаете, за да ви насочи към успеха.

* Бързо преминаване към вашата степен с тази ускорена програма за първа година. Можете да започнете през януари и да завършите през юли - готови да преминете направо във втората си година през септември. Ти ще:

 • да бъде базиран в нашия кампус High Wycombe
 • се възползвайте от пълната програма
 • ускорете пътуването си към висшето образование
 • насладете се на всички страхотни съоръжения, които се предлагат

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Топ 20 британски университет за заетост на висшисти (HESA 2020)

От първия ден ще ви насърчаваме да се съсредоточите върху бъдещата си кариера и да се възползвате от многото възможности, докато учите.

Индустриалните връзки, акредитации, настаняване, насърчаване на предприемачеството и гостуващи гост-лектори ще ви помогнат да се откроите на пазара на труда. Силният ни фокус върху заетостта преминава през всички наши курсове и нашите възпитаници имат страхотни истории за разказване.

Гордеем се, че сме топ 10 в университета в Обединеното кралство за пригодност за заетост (HESA 2020), с 98% от нашите възпитаници в или предстои да започнат, заетост или допълнително обучение в рамките на 15 месеца след дипломирането.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158484_2.jpg

Топ 3 студентски съюз (NSS 2020)

Разбираме, че обучението в Buckinghamshire New University не е само спечелване на диплома. Става въпрос за гмуркане в нови преживявания, намиране и изследване на нови страсти, създаване на нови приятели и процъфтяване по невероятни начини.

Нашият студентски съюз наскоро бе избран за номер три в Обединеното кралство (NSS 2020) и, каквото и да се занимавате, ще намерите клуб, общество или отбор, в който да участвате. Да не говорим за безброй други възможности, в които можете да се включите извън курса си, като доброволчество, семинари за умения и пълен и разнообразен календар на събитията. Освен това, благодарение на нашата схема за Голяма сделка , всички наши клубове, общества и дейности са безплатни!

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Най-съвременните съоръжения

Инвестирахме във впечатляващи съоръжения, така че когато завършите, вашите знания и опит ще бъдат актуални. От полетен симулатор до болнична клиника или Клиника по спорт и благополучие до лаборатория по психология, бъдещите работодатели ще видят, че вече знаете пътя си.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158486_4.jpg

Идеално местоположение

Ще се обучавате на едно от трите основни места , било в красивия Бъкингамшир ( Хай Уикомб или Ейлсбъри ) или в оживения Мидълсекс ( Ъксбридж ). Където и да ви приземи вашият курс, ще намерите приветливи, безопасни общности, много забавления, които да ви занимават, и мили от славна провинция, които можете да разгледате. Честите и бързи връзки до Лондон ви дават лесен достъп до вълненията и суетата на столицата от всички кампуси, без високите разходи за живот. Всички места са в близост до гари или метростанции. Основните летища в Лондон, като летище Хийтроу, също са наблизо.

Дом далеч от дома

Отдалечаването може да изглежда обезсърчително, но ние предлагаме редица възможности за настаняване, от които можете да избирате, а нашите жилищни зали ви дават чудесна възможност да се запознаете с нови хора.

Ние също имаме много услуги за поддръжка в кампуса, така че без значение какъв е вашият въпрос или проблем, можем да ви насочим към някой, който може да ви помогне.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Открийте повече

За повече информация посетете нашия уебсайт. Или защо да не разберете повече за големите причини да изберете Buckinghamshire New University и да дойдете на Виртуален ден на отворените врати или да поговорите онлайн с нашите служители и студенти.

Характеристики на кампуса

Съоръжения от последно поколение

Инвестирахме във впечатляващи съоръжения , така че, когато завършите, вашите знания и опит ще бъдат актуални. От летателен симулатор до болнична клиника или клиника за спорт и благополучие до психологическа лаборатория, бъдещите работодатели ще видят, че вече знаете пътя си.

Идеална локация

Ще учите на едно от трите основни места, или в красивия Бъкингамшър (Хай Уикъмб или Ейлсбъри), или в оживения Мидълсекс (Ъксбридж). Където и да ви отведе вашият курс, ще намерите гостоприемни, безопасни общности, изобилие от забавления, които да ви занимават, и километри великолепна природа за изследване. Честите и бързи връзки до Лондон ви дават лесен достъп до тръпката и суетата на столицата от всички кампуси, без високите разходи за живот. Всички локации са близо до жп гари или метростанции. Основните летища в Лондон, като летище Хийтроу, също са наблизо.

Дом далеч от дома

Преместването може да изглежда обезсърчително, но ние предлагаме набор от възможности за настаняване , от които да избирате, а нашите общежития ви дават чудесна възможност да се запознаете с нови хора.

Ние също имаме много услуги за поддръжка в кампуса, така че без значение какъв е вашият въпрос или проблем, можем да ви насочим към някой, който може да помогне.

  Местоположения

  • High Wycombe

   Queen Alexandra Road, HP11 2JZ, High Wycombe

  • Uxbridge

   106 Oxford Road, UB8 1NA, Uxbridge

  • Aylesbury

   59 Walton Street, HP21 7QG, Aylesbury

  Въпроси