© Carrianna Field
C3S Business School

C3S Business School

C3S Business School

Представление

Училището за социални науки Castelldefels (C3S) е частно бизнес училище, основано през 2014 г. и регистрирано в испанското министерство на образованието. Центърът е акредитиран да предоставя академични курсове, включително дипломи, разработени в партньорство с водещи университети.

Ако търсите най-доброто бизнес училище в Барселона, Испания, C3S е този . Ние предлагаме разнообразие от програми, включително диплома, бакалаври, магистри на 1/3 цена в Обединеното кралство

Ние се стремим да предложим отлични постижения на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да придобият иновативни университетски степени в нашия кампус в сърцето на Барселона. Ние предоставяме многобройни ползи и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното многообразие и иновативните стилове на преподаване.

125788_C3S02.jpg

Печелете, докато научите. Ще станете готови за работа, когато учите в нашия университет. Ние също помагаме на нашите студенти с платени стажове. Великобритания. Безплатна оценка!

С индустриални посещения и учебни пътувания учениците ще станат умни, за да разберат концепциите, които ще научат в класа и от книгите.

125789_C3S01.jpg

Защо C3S

1. Академици

Основните методи на преподаване и учене в C3S включват лекции в класната стая, семинари и уроци, практическо обучение, теренни екскурзии, проекти и обучение чрез научни изследвания.
Нашите преподаватели са не само иновативни мислители и опитни преподаватели, но и са мениджъри на промени в своята област на експертиза. Нашите операции се управляват от високо компетентен и всеотдаен академичен и административен персонал.

2. Подкрепа за ученици

C3S предоставя на студентите и бъдещите студенти насоки, ресурси и подкрепа за справяне с различни въпроси за настаняване, имиграция и академични въпроси.
Нашите Услуги за подпомагане на студенти са активен екип, който ще ви преведе през всички стъпки от вашата кариера.

3. Глобален опит

C3S е международно бизнес училище с глобална перспектива. Нашите студенти се учат от нашите академични предложения, докато се забавляват с нашите културни дейности.
Тази перфектна комбинация вдъхновява проницателно самосъзнание, подобрява критичното мислене и насърчава социалното участие. Тук в C3S ние подготвяме нашите ученици да бъдат основни играчи на световната сцена.

4. Международна акредитация

Ние разбираме важността не само да имаме международна акредитация, но и да изградим партньорства с други единомислещи организации от цял свят.
Тези взаимоотношения ни позволяват да предоставим допълнително разнообразие в нашите предложения и разбиране на това какво означава „реалният свят“ във всички краища на земното кълбо.

Нашата мисия е да превърнем C3S Business School в приобщаващо, разнообразно, иновативно и конкурентоспособно бизнес училище.

Елате при нас в C3S Business School !

Местоположения

Местоположения
 • Barcelona

  Carrer de Londres, 6, porta 9, 08029, Barcelona

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram
  • youtube

Въпроси