Keystone logo
Cardiff University BSc Психология
Cardiff University

BSc Психология

Cardiff, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

На територията на колежа

* за чужбина | за втора и трета година в страната: £9,250 / първа година: £9,000

Представление

Психологията е систематично и научно изследване на ума и поведението. Психолозите изучават начина, по който мислим, чувстваме и действаме, както индивидуално, така и като част от социална група. Психологията има широк спектър от приложения в здравеопазването и социалните услуги, в промишлеността и търговията, както и в образованието.

В тази тригодишна програма ще изучавате психологията от научна гледна точка с акцент върху нейните социални, когнитивни и биологични аспекти. Включен в активна изследователска среда, този курс ще развие критични количествени и качествени умения, които ще ви позволят да прогнозирате и обяснявате човешкото поведение.

Курсът е акредитиран от Британското психологическо дружество и се води от нашите ентусиазирани, активни преподаватели от един от водещите изследователски отдели по психология в Обединеното кралство.

Защо да изучаваме този курс

В тази тригодишна програма ще изучавате психологията от научна гледна точка с акцент върху нейните социални, когнитивни и биологични аспекти. Ще бъдете обучавани от практикуващи изследователи - в много случаи водещи експерти в своите области.

Акредитиран от Британското психологическо дружество (BPS)

Тази програма отговаря на стандартите за високо качество на образованието, определени от BPS.

Топ 10

Ние сме класирани в топ 10 за психология в Обединеното кралство (Complete University Guide, 2024).

Възможност за придобиване на професионален опит като част от обучението ви

Ние сме едно от малкото училища по психология, които предлагат възможност за придобиване на професионален опит в нашия курс "Психология с професионален стаж" (бакалавърска степен).

96% Заетост

96% от нашите възпитаници работят, продължават обучението си или и двете 15 месеца след завършване на курса (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Международно признати изследователи, участващи в разработването и провеждането на курса

95% от нашите изследвания са водещи в световен мащаб или отлични в международен план (Research Excellence Framework, 2021). Ще бъдете обучавани от изследователи, които работят в целия спектър на психологията, за да се справят с основните предизвикателства пред обществото и околната среда.

Приемане

Стипендии и финансиране

Такса за обучение по програмата

За училището

Chat with students

Въпроси