Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Представление

Carl Benz School of Engineering е колежът по машинно инженерство на световноизвестния Технологичен институт в Карлсруе (KIT) и предлага бакалавърска степен по машинно инженерство, преподавана на английски език.

Carl Benz School е независима институция в рамките на Технологичния институт в Карлсруе (KIT) със структура, подобна на колеж. Той предлага на студенти от цял свят възможността да учат бакалавърска степен по машинно инженерство изцяло на английски език или просто да получат представа за изучаването на инженерство чрез някое от летните училища. След успешно завършване на 3-годишната програма, студентите получават степен бакалавър на науките (B.Sc.) от KIT.

Като част от KIT, училището Carl Benz създава и предава знания за обществото и околната среда. От фундаментални изследвания до приложения, KIT се отличава в широк спектър от дисциплини, т.е. в естествените науки, инженерните науки, икономиката и хуманитарните и социалните науки. Тя се стреми да даде значителен принос към глобалните предизвикателства пред човечеството в областта на енергията , мобилността и информацията . Като изследователски университет в асоциацията Helmholtz, KIT е уникална научна и образователна институция, която участва в международна конкуренция и заема водеща позиция в технологичните университети по света (вижте Класациите ). Иновационните усилия на KIT изграждат мост между важни научни открития и тяхното приложение в полза на обществото, икономическия просперитет и запазването на нашата естествена основа на живот.

По време на обучението си учениците от Carl Benz School получават привилегията на различни добавки към структурата, подобна на международния колеж:

 • Студентите имат достъп до съоръженията и услугите на KIT.
 • Студентите посещават компактни паралелки с елитна структура, предлагана от университетските преподаватели на КИТ.
 • Учениците получават постоянни кариерни насоки и подкрепа.
 • Студентите се присъединяват към различни социални дейности, като фокусът е не само върху ученето, но и върху изграждането на тясна мрежа от международни връстници, приятелства и връзки през целия живот, както и върху израстването като индивид.

Защо да уча в Carl Benz School?

Международна ориентация

CBS е разнообразна, отворена и много международно ориентирана. В кампуса има повече от 90% международни студенти и нашите възпитаници идват от над 50 страни по света.

Силна индустриална мрежа

Много висшисти имат желание да навлязат на германския пазар на труда. За да улесним това, ние насърчаваме нашите студенти да правят стажове. Като част от специализацията Глобален производствен мениджмънт студентите дори участват в програмата за индустриално обучение.

Проучете бъдещето на инженерството

Дипл. е разделен на основни изследвания в общата област на машинното инженерство, включително специализация по автомобилно инженерство, глобално управление на производството и/или енергийно инженерство.

Проучване и кариерно ориентиране

CBS предоставя на студентите подкрепа по отношение на ежедневни въпроси с индивидуализирани насоки за обучение, както и с персонализирана кариерна услуга.

Перфектно местоположение

Карлсруе се намира в сърцето на Европа и предлага лесен достъп до планини, езера, реки, гори, замъци, ски и други спортове на открито. Много места в Европа, като Париж (2,5 часа), Амстердам (5,5 часа), Лондон (6 часа) или Прага (7 часа), са удобни и бързи за достигане с влак.

Характеристики на кампуса

Сигурно жилище в кампуса

CBS предлага всичко в едно: настаняване в кампуса и преподаватели, както и съоръжения за отдих (т.е. музикална зала) могат да бъдат намерени под един покрив.

  Местоположения

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, Китай

   Въпроси