Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Представление

Добре дошли в университета Карлтън, канадския столичен университет!

Carleton University, Канадският столичен университет, е динамичен и иновативен университет със силен ангажимент към преподаването, научните изследвания и ученето. Нашите академични програми, общността на кампуса, местоположението на столицата и глобалните възможности предоставят безброй възможности за учене, което да се случва както вътре, така и извън класната стая.

Университетът Карлтън се намира в Отава, столица на G7, която предлага възможности, които няма да намерите никъде другаде. Известна предимно като седалище на федералното правителство на Канада, Отава е това и много повече. Той е дом на над 130 посолства и висши комисии от цял свят, както и множество национални организации и музеи. Голям процент от големите медицински, клинични и научни центрове в Канада са разположени в района на Отава, както и технологична индустрия, състояща се от над 1900 компании.

Отава също е една от най-красивите столици в света, с голям брой квартални паркове и спокойни зелени площи, водни пътища, които минават през града, както и исторически и архитектурни забележителности. Великолепният парк Gatineau, който включва 165 км пешеходни пътеки, се намира в региона на националната столица.

Разположен в красив кампус само на минути от центъра, Карлтън си е спечелил репутацията на един от най-добрите университети в областта на международните отношения, търговията, журналистиката и високите технологии. Широката гама от национално и международно признати програми предлагат гъвкавостта да изберете степента, която отговаря на вашите интереси.

Най-добрите учебни среди обединяват теория и практика. Изследванията показват, че ученето чрез преживяване допринася за ангажираността на учениците, по-задълбочено обучение, подобрени академични резултати и подобрени умения за работа и живот. В Carleton ние се стремим да предоставим на учениците преживявания от реалния живот, които пренасят класната стая в света и света в класната стая. Наблягаме на практическото изследване, ангажираността на общността, трудовия опит и завладяващото обучение.

Много от нашите програми включват опции за кооперация или практика, което позволява на студентите да развият своите умения в работна среда. Ние също така насърчаваме бакалавърските научни изследвания, предприемаческите инициативи и обучението в полза на общността. Наличието на платен опит в „реалния свят“ служи като допълнение към всичко, което се преподава в класната стая и отваря врати за възможности след завършване на бакалавърската степен.

Carleton има дълга история на привличане на международни студенти в нашия гостоприемен и приобщаващ кампус. Днес университетът има приблизително 4500 международни студенти от 150 страни, създавайки разнообразна и подкрепяща академична общност. Ние сме поели ангажимент да даваме обратно чрез образование, докато преследваме принос към общото благо. Тези основополагащи ценности са в основата на фокуса на университета върху научните изследвания, общностните партньорства и високите постижения в преподаването.

Статистика

С над 100 специалности и специализации, от които да избирате, Carleton предлага 22 бакалавърски програми във факултетите по изкуства и социални науки, бизнес, инженерство и дизайн, наука и обществени въпроси. Над 30 000 студенти се наслаждават на нашите малки и интерактивни класове, най-съвременни изследователски, лабораторни и спортни съоръжения.

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  Местоположения
  • Ottawa

   315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

   Въпроси