Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Представление

Намира се в Ухан, столицата на провинция Хубей и основен център на транспорта в Китай, Централна Китай Normal University е ключов цялостна университетска директно под управлението на Министерството на образованието на китайски. Живописният кампуса на над 2000 Mu (330 акра) е разположен върху Guizi Hill, граничеща South Lake. Като един от университетите в списъка на 211 народната просвета приоритетен проект, централен Китай Normal University е силно призната като важна база за отглеждане на блестящи таланти за страната, както и по-добра център за обучение за отлични преподаватели във висши учебни заведения и високо училища.

Нашият университет е сред първите по-големи институции в Китай, които имат право да предлагат докторски магистърски и докторски програми, за да се оцени и да предоставя заглавията на професор, доцент, а също и докторска надзорник, и вече е установил завършена и оптимизирана образователна система напреднали от студент в магистърски програми , от докторската до пост-докторски програми, и от пълно работно време до възрастен-образователни програми.

Нашите изследвания сила се свидетели на постоянно нарастване с всяка година. национална социална наука изследователската работа на CCNU редиците топ 10 в продължение на три последователни години, както и неговата социална наука изследователска работа от Министерството на образованието се нарежда отгоре 6 в продължение на четири последователни години. Класиране No.8 в Четвърто Social Science Видни Научно Резултат Award, поредица от нашите резултати от изследвания са спечелили награди, включително две юмрук награди на Наградата Природонаучен от китайското Министерство на образованието и шест първи награди на Хубей Award провинциално Природни науки.

Ние имаме установени близки отношения с много ключови университети и изследователски институти и са провели училище-до-училище борси и обширна академично сътрудничество с повече от 100 университета от над 70 страни като САЩ, Канада, Германия, Япония, Русия, Франция, Нова Зеландия, Австралия, Южна Корея и Виетнам. Чуждестранни експерти и учители са редовно поканени да преподават в университета. През последните години, учители на университета са постоянно изпратени в чужбина за по-нататъшно проучване, мнозинството от които са се върнали у дома, за да се превърне в гръбнак в собствената си преподавателска и изследователска област; голям брой от тях са активни на международния академичен трибуна и са направили похвални принос към науката, технологиите, културата и образованието обмен между Китай и други страни по света.

Местоположения

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Въпроси