Centre College

Centre College

Centre College

Представление

Centre College предлага повече от 50 специалности, непълнолетни, програми за допрофесионална и двойна степен и партньорства за завършили студенти. Можете да проектирате своя собствена специалност в консултация с вашия съветник. През цялата история Центърът остава непоколебим в мисията си да осигурява превъзходно образование по традицията на либералните изкуства.

В миналото Centre College и хората му имаха за какво да се гордеят и да им благодарят: изключителни лидери, които демонстрираха последователно предпочитание към качеството пред количеството, поколения отдадени учители и студенти и изключително успешна група от възпитаници. Но също толкова важно сред тези качества е чувството за връзка с миналото, придаващо допълнително значение на настоящето и даващо вдъхновение тази традиция да продължи и в бъдеще.

Студентите от Centre College ще учат в чужбина, ще имат възможност за стаж или изследователска дейност и ще завършат след четири години. Както стажовете, така и изследователският опит предизвикват студентите да надхвърлят знанията за избраната от тях академична област, като „правят“ дисциплината, която изучават в класната стая. Ние подкрепяме обещанието си за дълбоко ангажиращо и изключително лично образование с гаранция. Ако отговаряте на редовните академични и социални очаквания, ще попълните и трите части на ангажимента към Центъра, или Колежът ще осигури до допълнителна година обучение без обучение.

Centre College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисия по колежи за присъждане на бакалавърска степен по изкуства и бакалавърска степен на науката.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Danville

    West Walnut Street,600, 40422, Danville

    Въпроси