Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Представление

В момента, в който излезе в колежа ще бъде част от историята си: много приятели; преживявания; нови пътища и кариерно развитие, за да бъдат построени.

Нютон е чест да участват в тази фаза от живота си и винаги ще бъде аплодисменти за техния личен и професионален успех.

Посетете нашите единици, насърчаване на обмена между кампуса, да обменят идеи, проучване, да се забавляват, да се насладите колкото е възможно повече. Нашият факултет, персонал и структура са тук, за да се гарантира, че този път е възможно най-печелившите.

Вашето бъдеще: това е, което си мисли, че Нютон друго. Така че, когато решите да се изгради своя история с нас, ние знаем, че целта ви е удовлетворението от работата. За да достигне до върха на своя потенциал, обедини традиция и модерност в най-добрата структура. Ние предлагаме широка гама от традиционни студент, технологична и разстояние, и завършил. Академичният нивото е високо качество с 80% на факултета се състои от учители и лекари, модерни лаборатории, центрове и практики центрове в различни области на познанието и научните изследвания и програми за удължаване на срока. В допълнение към признава качеството на преподаване и фокус върху практика, Нютон непрекъснато инвестира в отношенията с пазара, създаване важни партньорства, за да осигури на своите студенти с най-добри перспективи и възможности за професионално развитие.

Местоположения

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Въпроси