Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Степен в областта на индустриалния дизайн инженеринг и разработване на продукти
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Степен в областта на индустриалния дизайн инженеринг и разработване на продукти

Valencia, Испания

4 Years

Испански

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8020 / per year

На територията на колежа

Представление

Официална степен: степен на индустриален дизайн инженеринг и разработка на продукти
Продължителност / ECTS: 4 години / 240 ECTS
Места / Кампус: 60 / Moncada - Alfara
Преподава се на: испански
Резултати от обучението

Какво ни прави различни?

1. А клас да погледне зад неща

Индустриален дизайн е дисциплина, която е отговорна за създаването и развитието на оборудването на света около нас. Ако имате неспокоен ум, ако някога сте се чудили защо даден предмет е по този начин, ако се чудите, който създава нещата ви харесва телефона си, обувките си, си под наем или стол, където сте седнали, отговорът е тук. Индустриалният дизайнер е отговорна за разработването и оформянето на обекти около човек, от колата си до вилицата, която ядем всеки ден.

2. Първото училище по дизайн

Промишлен дизайн Валенсия има голям национален и международен престиж. Нашата "Дизайн училище" е първият, който да е университет и своята дълга история ни позволи днес да има възпитаници, които са видни дизайнери в световен мащаб. Много работа от Валенсия създаване на проекти, които се продават на пет континента.

3. професионален подход

Нашата "училище" е тясно свързана с фирми, като форма на професионална трамплин за студенти. И в нашите класни стаи любопитна смесица случва: ние сме опитни педагози и други, които са млади възпитаници, както и че е добра комбинация от нови идеи.

4. Врати на работа

  • Професионални инструменти Plus: за degree'll вземат повечето предмети облегнати собствени инструменти на професията. Но не само в крайна сметка на знаейки клас дръжка, също ще бъдат ли провеждането на компетентност, както е видно от сертификати: Инструменти за продуктов дизайн (150 часа: AutoCAD, Rhinoceros3D, VRayRendering, Catia), сертификат по Графичен Инструменти (90 часа: Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) и Сертифицирани Инструменти за проектиране и онлайн комуникация (90 часа: Adobe Flash, Wordpress).
  • Проектът Портфолио: че е крайно необходимо всеки студент, който отива на пазара под мишницата носи своя портфейл от проекти, резултатите от темите на проектите, опаковани в един документ, който представя много по-пълен начин, отколкото традиционните учебни програми. По този начин шансовете за намиране на работа се умножават, което води до много по-точна картина на техните възможности и подчертаване на високата квалификация на нашите ученици
  • "Портфолиото, вашият последен достъп инструмент за пазара на труда"

5. Международното измерение

Формирането на нашите ученици, които търсят пълен професионален дизайнер развитие, трябва да сте подготвени за международния пазар.

Предлагаме и допълнително обучение по английски език и кастилски от първи до четвърти да се подобри нивото си на комуникация на международната сцена. Също така ние предлагаме възможности за национални и международни практики.

href = "http://www.uchceu.es/estudios/grado/ingenieria-diseno-industrial-desarrollo-productos

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси