Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Степен в областта на политическите науки / международни отношения
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Степен в областта на политическите науки / международни отношения

Valencia, Испания

4 Years

Испански

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7800 / per year

На територията на колежа

Представление

Официална степен: степен на политология
Продължителност / ECTS: 4 години / 240 ECTS
Места / Кампус: 30 / Moncada - Alfara
Преподава се на: испански
Резултати от обучението

Какво ни прави различни?

1. IEF: Международен фокус на експерти

Нашата степен предлага специална интензификация в областите, които ви обучават за международни отношения. Този подход е формулиран в:

  • Структура на учебните предмети с международно съдържание: Европейски институции, История на международните отношения, Теория на международните отношения, Международно публично право, Международни организации, Международно сътрудничество, Хуманитарна помощ, Външна администрация, Външна политика на Испания, Външна политика на Европа и сравнителната политика.
  • Предметите, преподавани на английски език: Международно публично право / Международно публично право (3-та година) и Хуманитарна помощ / Хуманитарна помощ се преподават на английски език (4-та година). По този начин от тези области се придобива специализиран език на английски език, имайте предвид, че по време на първото и второто ще ви помогнем да подобрите нивото си на английски, така че да можете да следите тези теми без проблеми
  • Безплатни уроци по английски: да подобрите нивото си и по този начин да можете да правите стажове извън Испания и да работите в международни институции.

2. Вашият международен опит

С нашата координирана програма Еразъм с мобилност във Франция, Германия, Белгия, Италия, Полша, Португалия, Унгария и Чешката република. Така че можете да учите семестър или курс в друга държава.

С нашата международна стажантска програма, така че ако искате, имате професионален опит в Брюксел, в Италианското законодателно събрание на Умбрия или във Валенсия, общностно-европейска федерация на регионите, в Белгия.

3. Бонус за обучение, свързан с вашата работоспособност

Предлагаме ви възможността да вземете успоредно със степента и безплатно собствената степен на комуникация и политически маркетинг, която се свързва с напречните компетенции на степента и една от основните й области на пригодност за заетост. Ще увеличите уменията си в публичното говорене и политическия дискурс в нашите телевизионни програми, в инструментите за политически маркетинг и в планирането на избирателни кампании.

5. Двойни градуса удвоява специализирани градуса

Можете да участвате в два университета, докато състезателни графици съвместими с всички класни стаи в същите съоръжения и, разбира се, без да плащат два пъти. Така са двойките специализирани градуса от Университета в двойни градуса.

  • Политическа журналистика
  • Политическа реклама и връзки с обществеността
  • Политология Бизнес управление
  • Закон за политическите науки
  • Закон за политическите науки
  • Журналистика политически науки

href = "http://www.uchceu.es/estudios/grado/ciencias-politicas-relaciones-internacionales

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси