Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

Представление

Колежът по трудови и кооперативни изследвания CCLCS ( CCLCS ) има за цел да предостави отлично и отлично обслужване на нашите вътрешни и външни заинтересовани страни. Ние се стремим да отговорим и надминем изискванията на заинтересованите страни чрез непрекъснати усилия за усъвършенстване. Всеки индивид споделя собствеността върху качеството в колежа и е фокусиран върху удовлетвореността на заинтересованите страни.

Целите на колежа по трудове и кооперации Cipriani са да: повиши ефективността на институцията в преподаването и ученето; Насърчаване на научните изследвания и разпространението на резултатите от изследванията; Повишаване на качеството на студентския опит; Ангажирайте се с лейбъристите и кооперативните движения, основани на хора и професионалисти.

Нашите ученици очакват, че техните умения и знания ще бъдат подобрени, за да бъдат в крак с текущите предизвикателства, пред които те като работници трябва да се изправят. Колежът все още се развива и се надява да поеме регионално лидерство в областите на своята специализация.

Местоположения

  • Valsayn South

    Churchill Roosevelt Highway, , Valsayn South

    Въпроси